به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، اولیا روز گذشته در افتتاحیه طرح ضیافت اندیشه اساتید سالن شهید صدوقی دانشگاه یزد، با اشاره به فرارسیدن ماه مبارک رمضان گفت: این ماه یکی از پرفضیلت ترین ماه های خداوند است که باید بتوانیم از آن به نحو احسن استفاده کنیم.
وی با اشاره به برگزاری طرح ضیافت اندیشه اساتید در ماه مبارک رمضان افزود: این دوره ها و جلسات باید بیشتر از جنبه های اداری و درسی و نتایج آن براساس محتوا برای ما مفید باشد و خواهشمندیم که اساتید بر مبنای محتوا در این جلسات شرکت کنند تا بتوانیم از این راه دانشگاه و جامعه را ارتقا ببخشیم.
رئیس دانشگاه یزد خاطرنشان کرد: دوره های آموزشی طرح ضیافت اندیشه از دو جنبه اخلاقی و بینشی برای ما مفید است؛ چرا که در این ماه می توانیم با حضور در این کلاس های بر رفتار و اخلاق خود نیز بازنگری کنیم.
اولیا تصریح کرد: شاید برخی از اساتید با تخصص خود به نحوی فردگرایی و استقلال را در خود ببینند و احساس کاذب در خصوص عدم نیاز به دیگران در آنها بوجود بیاید که در این دوره ها می توان از این خود کاذب جلوگیری کرده و احساس کنیم که چه بسا افرادی با درجههای علمی پایین تر بتوانند ما را به چیزهای مهمتر رسانده و ما را در برابر عظمت پروردگار قرار دهند.
وی ادامه داد: در کنار بحث اخلاق در این دوره ها به بحث های بینشی نیز باید توجه داشت؛ چرا که با گسترش فعالیت اساتید در این حوزه ها، اندیشه های دینی ما نیز افزایش پیدا می کنند و به ما در راستای ارائه دروس با بینش برای دانشجویان کمک می کند.
رئیس دانشگاه یزد خطاب به اساتید گفت: سلاح اندیشه تنها راه موفقیت شما اساتید است، توجه داشته باشید که افرادی همچون شهید مطهری و شهید بهشتی نیز در همین راه قربانی شدند.
اولیا تصریح کرد: بهترین راه مقابله با اندیشه های خطرناک افزایش توانمندی در حوزه اندیشه و باورهای دینی است که در این راستا این دوره ها و جلسات یکی از بهترین راه های کاهش خطرات است.
وی خاطرنشان کرد: در کنار مباحث علمی، مباحث بینشی نیز به ما کمک می کند تا نگاه خود را به دنیا و علوم تدریسی تغییر داده و بر اساس دین پیام های متفاوت را به دانشجویان منتقل کرده و از این طریق به خود و دانشجویان کمک کنیم تا راه را پیدا کنند. /255ب2/