امیرحسین خادم صادق در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در رشت، با اشاره به اینکه اخیرا شاهد اظهارات بیش از حد هتاکانه رئیس جمهور بودیم که حقیقتا این نوع اظهارات در قبال منتقدین در مدت کوتاه سالهای آغازین دولتها بیسابقه بوده است، گفت: حقیقت امر این است که اگر رئیسجمهور به فکر حواشی این اظهارات و تبعات تلخ آن در بین اذهان مردم نیست حداقل باید به فکر حفظ حرمت جایگاه و شانیت جایگاه ریاست جمهوری اسلامی ایران باشد.
وی افزود: این نوع اظهارات و بکار بردن کلمات و جملات بیش از حد توهینآمیز به منتقدین و البته دلسوزان، آن هم بنام دولت اعتدال و تدبیر خدشهای به چهره جایگاه ریاست جمهوری است.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور گفت: دولت و البته عموم جامعه باید بدانند که نگاه جنبشهای دانشجویی انقلابی به دولتها نگاه صمیمیت و یا عداوت خاص و از پیش تعیین شده نیست و نباید باشد، به همین علت در ذکر نقاط قوت و ضعف دولت باید سعی شود انصاف به خرج داده شود.
خادم صادق تصریح کرد: دولت در بحث آرامش اقتصادی و در بحث سلامت و در موضوع تعامل با سایر قوا بخوبی و بهتر از دولت قبل عمل کرده، اما نکته بسیار مهم این است که این نوع اظهارات سخیف از زبان رئیس جمهور که حقیقتا نقطه ضعفی برای ایشان است، رغبتها را از ذکر نکات مثبت حداقل با زبان و قلم کور میکند و افرادی که به این شدت مورد هجمه کلمات و عباراتی با مضامینی همچون افراطی، بیسواد، بدون شناسنامه، بیکار و شعارزده، نافهم در مسائل دین، کسانیکه در عصر حجر زندگی می کنند، ترسو و لرزان و غیره قرار میگیرند، دیگر رغبتی به ذکر نقاط مثبت دولت هر چند در برابر نقاط ضعفش اندک باشد، ندارند.
وی ادامه داد: ملاک قضاوتهای ما و شاخصهای ما خطوط اصلی امام (ره) و مقام معظم رهبریست. طبیعی است وقتی رهبری در خصوص مذاکرات به کرات مطرح می کنند که خوشبین نیستم، ولی رئیس جمهور در اظهارات علنی مطرح می کند که خوشبینی و بدبینی در سیاست معنا ندارد، وقتی رهبری مطرح می کنند دین دولتی و دولت دینی تفاوتی ندارد ولی رئیس جمهوری مطرح می کند دولت دینی خوب است ولی دین دولتی جای بحث دارد، وقتی مقام معظم رهبری بحث ماهواره ها را آنچنان توضیح میدهند ولی رییس جمهوری طور دیگری که کاملا متفاوت با حرف رهبری است، مطرح میکند و همینطور در بحث ارتباط با آمریکا و چندین موضوع دیگر طبیعی است که صدای جنبش دانشجویی انقلابی به اعتراضات جدی بلند شود.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور گفت: در حوزه فرهنگ اخیرا بحث مجوز به کتابی که در خصوص نشر تفکرات ملعونی است که اسلام را دین جهل و خرافه و دروغ میداند و همچنین بحث اعطای مجوز و امکانات به کارگردان تئاتری که گرایش به ترویج همجنس بازی دارد و حجاب را بیهوده و مزاحم می داند و سایر اهانتهای دیگر، ترویج رقصهای محلی مختلط زنان و مردان و غیره؛ کلکسیون افتضاحات وزارت ارشاد را در سال «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» تکمیل و نقطه ننگی بر پیشانی دولت هست.
خادم صادق گفت: اما در خصوص مذاکرات و اظهارات اخیر رییس جمهور باید گفت به نظر میرسد با توجه به نزدیک شدن سفر روحانی به نیویورک دولت دور تازه ای از صحبتها و اظهارات را جهت پیش گرفتن روندی تازه در نیویورک طبق تفکر درونی دولت پیش گرفته است.
وی افزود: اقداماتی که مقام معظم رهبری در سفر قبلی رییس جمهور به نیویورک آنها را نابجا تلقی کردند، ناشی از همین تفکر غلط است.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور تصریح کرد: تفکری که در فضای دولت حاکم ست، تقسیم بندی جهانی مستکبر-مستضعف را که ریشه در تفکرات امام راحل دارد، تبدیل به تقسیم بندی قدرتهای جهانی- ملتهای آسیب پذیر(جهان سوم) کرده؛ که در نتیجه تقسیم بندی اول راه مبارزه و مقاومت پیش روی ما باز می شود، ولی در مورد دوم به قول رییس جمهور، راه تعامل و لبخند. دولت باید مشخص کند که تعامل و لبخند با چه کسی باشد؟ با شریک جرم اصلی رژیم کودک کش صهیونیستی؟
خادم صادق گفت: دولتمردان چهره واقعی آمریکا که با او مذاکره میکنند را، که در بحث غزه نیز نمایان شد، نباید فراموش کنند و بدانند که چهره آمریکا بزک شدنی نیست.
وی افزود: منطق اسلام و انقلاب در برابر جنایتکاران و جانیان بین المللی تعامل و لبخند نیست و این مفهوم در آیه شریفه «محمد رسول الله والذین معه اشداء علی الکفار رحماء بینهم» واضح است.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور گفت: حال، این «اشداء علی الکفار» گاهی در بحث نظامی و جنگی است و گاهی در حوزه دیپلماتیک و مذاکره است؛ که البته نرمش قهرمانانه که یک طرف برد و یک طرف باخت باید داشته باشد، یعنی همان « اشداء علی الکفار» در مذاکرات و دیپلماسی.
خادم صادق ادامه داد: دولت مردان و تیم مذاکره کننده باید توجه داشته باشند اصل مذاکره ، دشمنی آمریکا را به دوستی تبدیل نمی کند؛ دشمن ما همان آمریکا بوده و هست و خواهد بود و کمر او در مذاکرات و در نهایت به زمین باید بخورد.
وی گفت: از دولتی که منتقدین را ترسو و لرزان میداند و خود را شجاع، باید پرسید چرا مذاکرات فعلی و صحبتهای حواشی آن مذاکرات پشت درهای بسته برگزار میشود و عموم ملت بیاطلاع هستند از متن و کف مذاکرات؟ اگر شجاعت در کار است که انشاالله هست، مذاکرات را علنی برگزار کنند تا ملت مطلع شوند. رئیس جمهور و دولت باید بدانند همین افراد به اصطلاح ایشان ترسو، در لحظات بزنگاه انقلاب و نظام سینه سپر میکنند.