به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج اساتید، علیرضا اژدر گفت: روشنترین نقشها را در طول سالیان گذشته در پیشبرد برنامههای نظام همین اساتید بسیجی بر عهده گرفتهاند و امیدواریم اجلاس پانزدهم در مشهد بتواند این امر را بیش از پیش بهبود ببخشد.
وي ادامه داد: نخستين وظیفه یک استاد بسیجی، خودآگاهی و انطباق صحیح با شرایط نوین جهان بدون از دست دادن مبنای فرهنگ اسلامی خود است.
مسئول بسیج اساتید دانشگاه پیام نور کشور ادامه داد: برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی لازم است که ابتدا خودمان را آماده چنین تمدنی بکنیم و سپس با تلاش در حوزه علم که اصلیترین و عمل محرك توسعه و حوزه پیشرفت است، به سوي اين هدف والا حركت كنيم.
اژدر تصریح کرد: شاگردپروری که تفکر و تعهد را در تار و پود خود داشته باشد، نیازمند اساتیدی است همطراز با تمدن نوین اسلامی و نه پایینتر از آن است و داشتن چنین اساتیدی، سبب رساندن دانشجویان به درجه دریافت کامل فکری و عملی تمدن نوین اسلامی خواهد شد.
وی درخصوص نقش ایران در صدور اسلام به ورای مرزها، آن را آسان اما نیازمند کار و پشتکار تمام آحاد جامعه دانست.
جانشین مرکز پیوستنگاری فرهنگی بسیج تاکید کرد: اسلام مانند یک گُل خوشبو است که همانند گل میتواند عطر خود را در تمامی محیط ها فراگیر کند؛ البته چنین گلی نیازمند مراقبت و نگهداری برای سرزنده ماندن دارد و اگر تمامی فعالیتهای ما منطبق با خواستهها و آموزههای اسلامی باشد آن موقع گام بلندی برای رشد و نمو اسلام ناب محمدی حتی فراتر از مرزهای کشور بر داشتهایم.
اژدر درباره شرایط حال حاضر جهان، آن را همان جنگ همیشگی میان حق و باطل دانست و تاکید كرد: جنگ میان خیر و شر از ابتدای تاریخ وجود داشته و تا ظهور امام زمان (عج) ادامه خواهد یافت. تا آن زمان یک مسلمان، فارغ از بسیجی بودن و یا نبودن، باید مطیع ولایت باشد و با خودآگاهی و خودسازی، مرگ استکبار را روز به روز نزدیک تر کند.
وی در پایان یکی از اهداف مهم سازمان بسیج اساتید را تلاش برای تبدیل تمامی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور به مراکز نمونه علمي اسلامی عنوان كرد.
لازم به ذکر است، پانزدهمین اجلاس سالانه اساتید بسیجی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور باشعار: «نسبت فرهنگ و اقتصاد در تمدن نوین اسلامی» روزهاي سوم تا پنجم شهریور ماه در مشهد مقدس برگزار ميشود.