به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ارومیه، حمیدرضا طیبی صبح امروز در گردهمایی معاونان آموزشی جهاد دانشگاهی سراسر کشور گفت: مجموعههایی نظیر جهاد دانشگاهی میتوانند با استفاده از توانمندی کشور و با دریافت ماموریت از سوی دولت، کارهای شاخصی را در حوزه اجرای طرحهای پژوهشی و دانش بنیان و در راستای رسیدن به اهداف اقتصاد مقاومتی مورد نظر مقام معظم رهبری انجام دهند.
وی افزود: جهاد دانشگاهی در زمینه الگوسازی، توسعه فرهنگی، فناوری و تجاریسازی موفقیتهای بیشماری داشته است؛ اما در حوزه تولید علمی و فناوری علم دچار کاستیهایی است.
رئیس جهاد دانشگاهی کشور ادامه داد: با وجود این عملکرد مناسب به ویژه در جهاد دانشگاهی، تجاری سازی علم صورت نمی گیرد؛ چراکه نهادهایی برای ایجاد ارتباط بین دانشگاه و صنعت وجود ندارد و این حلقه، متصل نیست.
طیبی گفت: بهترین فناوریها در کشور تولید میشود؛ ولی به دلیل جذابیت خرید محصولات خارجی، محصولات تولیدی شرکتهای دانشبنیان خریداری نمیشود و این به دلیل خلا قانونی موجود در راستای ایجاد الزام برای خرید محصولات دانشبنیان داخلی است.
وی در خصوص اهداف آموزشی جهاد دانشگاهی در کشور نیز تصریح کرد: این نهاد در آینده به سمت برگزاری آموزشهای تخصصی گام برداشته و از آموزشهای عمومی فاصله میگیرد که امیدواریم بتوانیم به این هدف دست یابیم.
در ادامه مراسم محسن قرنفلی، معاون آموزشی جهاد دانشگاهی کشور نیز در این گردهمایی از وجود 150 مرکز آموزشی این نهاد در ایران خبر داد و گفت: علاوه بر آن دو دانشگاه، شش موسسه آموزش عالی و 45 مرکز آموزش علمی- کاربردی زیر نظر جهاد دانشگاهی در کشور فعالیت می کنند.
وی در رابطه با پیشرفت کشور و دانشی شدن آن گفت: با دانشی شدن جامعه نیازهای متنوع و روز افزون در عرصه آموزش و دانشگاهها باید پاسخگوی مسائل جدید باشند.
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی کشور با اشاره به اهداف برگزاری این گردهمایی گفت: این گردهمایی مباحث خود را در چهار کمیسیون برگزار میکند که هدف از اجرای آن پاسخگویی به نیازهای روز جامعه، بهتر شدن فضای اقتصادی کشور، تعالی بخشی مراکز آموزشی، مسائل مربوط به امور مدرسان، مسائل مربوط به آموزش عالی، تاثیرات مسائل مربوط به پژوهش محور از جمله این کمیسیونها است.