به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرمآباد، نصیرزاده امروز در افتتاحیه کارگاه روشهای تدریس الکترونیکی و تولید محتوا در محل دانشگاه پیامنور لرستان گفت: با وجود اینکه توسعه آموزشهای مجازی یکی از اهداف دانشگاه پیامنور محسوب میشود؛ اما دیگر دانشگاهها نظیر دانشگاه تهران که در بیش از 100 رشته به صورت مجازی دانشجو پذیرش میکند، گوی سبقت را در این حوزه از دانشگاه پیامنور که در 38 رشته مجازی دانشجو پذیرش میکند، ربودهاند.
وی با بیان اینکه در دانشگاه پیامنور بیش از 7000 دانشجو به صورت مجازی تحصیل میکنند، افزود: راهاندازی رشتههای مجازی در هر دانشگاه منوط به فارغالتحصیلی یک دوره دانشجو در رشته مورد نظر و موارد دیگری است که بر اساس آییننامه ظرفیت راهاندازی 10 رشته مجازی دیگر در دانشگاه پیامنور وجود دارد.
مدیرکل آموزشهای آزاد دانشگاه پیامنور کشور به تصویب طرح تحصیل 30 درصد از دانشجویان مجازی دانشگاه پیامنور به صورت تحصیل پژوهشمحور اشاره کرد و گفت: شیوهنامه تحلیل محتوای الکترونیکی تدوین و جهت بهرهگیری از نظرات به واحدهای مختلف ارائه شده است که پس از گردآوری نظرات جهت تصویب به شورای دانشگاه ارائه میشود.
نصیرزاده گفت: در حال حاضر 13 دانشگاه پیامنور بهعنوان قطبهای آموزش الکترونیکی و هشت دانشگاه پیامنور کشور به عنوان هشت مرکز حامی آموزشهای الکترونیکی تعیین شدهاند.
وی تصریح کرد: دانشگاههایی که به عنوان قطب آموزشهای الکترونیکی در دانشگاه پیام نور تعیین شدهاند، از یک ردیف بودجهای خاص بهرهمند میشوند.
مدیرکل آموزشهای آزاد دانشگاه پیامنور کشور تعداد اعضای هیات علمی در رشته و گرایش مورد نظر، فراهم بودن بستر اجرا، حضور فرد متخصص IT به صورت تمام وقت در استان، حضور فرد آشنا به IT و آموزشهای الکترونیکی در مراکز مجری استانی و سهولت دسترسی از استانهای دیگر به استانهای قطب را از جمله شرایط مورد نیاز جهت تعیین دانشگاههای پیامنور به عنوان قطب الکترونیکی عنوان کرد.
نصیرزاده از پیگیریهای این دانشگاه جهت راهاندازی شبکه آموزش تلویزیونی از طریق سیستمIP TV یا IP MEDIA خبر داد و تصریح کرد: پروپزال این طرح نوشته شده است و امیدواریم که محقق شود.