حجتالاسلام مهدي فاطمي، رئيس دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد قوچان در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در مشهد، گفت: پس از مشخص شدن آراء در انتخابات سال 88 برخي كانديداها اعتراضات خود را به كف خيابان آورده و زمينهساز فتنه و آشوبهاي خياباني شدند.
وي با بيان اينكه اعتراضات به بهانه انتخابات نبوده؛ بلكه عبور از خط قرمز و ايستادگي در برابر قانون و نظام بود، افزود: آقاي موسوي پس از انتخابات و قبول نكردن نتيجه آن به جاي بيان اعتراضات خود بر طبق قانون و ارائه مستندات به شوراي نگهبان پا را فراتر گذاشته و اعتراض را به كف خيابان كشاند.
اين استاد حوزه و دانشگاه تصريح كرد: پس از التهاب و غبارآلود شدن فضاي كشور در سال 88 عدهاي با بصيرت و ايمان قوي اظهار نظر روشن كردند؛ اما كاش نخبگان و برخي سياسيون در كنار رهبري قرار داشتند.
فاطمی تأكيد كرد: شايد ضعفي در سيستم مدني كشور رخداده؛ اما نبايد از رهبر انقلاب در هرجايي استفاده كرد و اگر نخبگان اشارهها و رهنمودهاي رهبر معظم انقلاب را ميگرفتند هيچگاه خطبه 29 خرداد 88 بوجود نميآمد.
وي با يادآوري اين مطلب كه اوج مظلوميت رهبر انقلاب در خطبههاي نماز جمعه 29 خرداد ضعفي براي نخبگان سياسي، فرهنگي و سياسيون محسوب ميشود، بیان داشت: 9 دي برگ زريني براي مردم ولايتمدار ايران اسلامي به شمار ميرود كه موجب مردودي افراد بيبصيرت و مشخصشدن حق از باطل و پيروزي مردم در برابر ايادي استكبار شد.
اين استاد حوزه و دانشگاه ظلم آشكار به نظام اسلامي را بزرگترين گناه فتنهگران دانست و تأكيد كرد: مقام معظم رهبري در ابتداي سال 88 شعار حماسه اقتصادي و حماسه سياسي را بيان کردند؛ اما برخي افراد معلومالحال با رنگ عوض كردن به مردم ايران اسلامي ظلم كردند.
فاطمی خاطرنشان كرد: زخميكردن و به شهادت رساندن برخي افراد، تخريب اماكن عمومي، به آتش كشيدن مسجد، تهديد و ارعاب مردم همه و همه حقالناس بوده و هركس عامل بوجود آمدن اين قضايا بوده است جداي از دادگاه زميني بايد در دادگاه الهي نيز پاسخگو باشد.
وي عقبرانده شدن فتنهگران و خانهنشين شدن آنها را بزرگترين دستاورد مردمي در 9 ديماه 88 دانست و گفت: مديريت رهبري در عرصههاي كلان كشور مشخص بود و نقطه عطف و فصلالخطاب هميشه قانون و سخنان مقام معظم رهبري است كه به دور از هرگونه حزب، جناح و سياسيبازي، پيامبرگونه راهنمايي مي كنند.
اين استاد حوزه و دانشگاه دانشجويان و اساتيد را به داشتن بصريت و آگاهي لازم فراخواند و خاطرنشان كرد: بايد ولايتمداري و جنبههاي ديني دانشجويان و مسائل ديني و اعتقادي اساتيد ارتقاء و تقويت شده تا همانند مالك اشتر و عمار در مقابله با بحرانها حق را از باطل تشخيص دهند.