به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، محمدهادی ایمانیه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در افتتاحیه دومین همایش قرآن، عترت و سلامت گفت: قرآن و عترت که تفسیر کننده آموزه های قرآنی هستند، در بر دارنده آموزه های لازم برای سلامت انسان در تمامی ابعادند.
وی گفت: فرهنگی که اسلام به عنوان قانون مشخص و با برنامه در زمینه سلامت آورده است در هیچ مکتب دیگری و حتی در علوم جدید نیز وجود ندارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه در اسلام سلامتی و داشتن سلامت جسمی برای تکامل معنوی لازم است، بیان داشت: بر اساس آیات و روایات حفظ سلامتی واجب است و انسان حق ندارد که به جسم خود آسیب برساند؛ بنابراین برای ایجاد نشدن اختلال در سلامتی توجه به پیشگیری امری ضروری است.
ایمانیه با بیان اینکه هر فردی بر اساس فطرت انسانی دوستدار سلامت، پاکی و طهارت است و از رذایل و آنچه که سلامت را به خطر می انداز، متنفر است، بیان داشت: علاوه بر این باید مواظب سلامت همنوع خود نیز باشد و در همین راستا طبق آموزه های قرآنی باید مصلحت عمومی جامعه را به فرد ترجیح دهد.
وی تصریح کرد: اگر حفظ سلامت خود و جامعه را به عنوان یک تکلیف بنگریم ، در این صورت موفقیت بیشتری در دستیابی به آن داریم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان آیاتی از قرآن کریم، از خویشتن داری، توکل به خدا، ترویج دوستی و محبت و توجه به تشکیل خانواده، به عنوان اصول مطرح شده در قرآن نام برد و گفت: توجه به هرکدام از این اصول به سلامت روحی می انجامد که در نتیجه سلامت جسم را به دنبال دارد، زیرا بسیاری از بیماری های جسمی ریشه در مشکلات روحی دارند .
ایمانیه افزود: هر جنبه ای از اسلام را که می نگریم ، به جامعیت به اصول سلامت انسان توجه دارد و بر این اساس حیف است که ما مسلمانان چنین منبعی را داشته باشیم و از آن استفاده نکنیم ، بلکه باید از آن برای دستیابی به سلامت بهره مند شویم.
وی در پایان از معاونت فرهنگی دانشجویی، گروه اخلاق پزشکی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشجویان این دانشگاه به عنوان میزبانان دومین همایش قرآن، عترت و سلامت در شیراز و همچنین همت و همکاری فرهنگستان علوم پزشکی کشور و وزارت بهداشت در برگزاری این همایش قدردانی کرد.