به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، حسین کریم، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه در مراسم افتتاح پارک و جشنواره سلامت با اشاره به اهمیت مسئله غذا و امنیت آن از لحاظ سلامت گفت: امروزه مهمترین خطر برای سلامت از عدم سلامت غذا در مراحل گوناگون کاشت، فراوری و مصرف ناشی می شود.
وی افزود: جشنواره پارک سلامت فرصتی است تا کارشناسان و متخصصان در خصوص این مسئله بسیار مهم با مردم صحبت کنند و برای ارتقای سطح فرهنگ سلامت بکوشند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به حضور غرفه ها و فعالیت های مختلف فرهنگی و ورزشی در این نمایشگاه گفت: امیدواریم در سال همدلی و همزبانی بتوانیم شعار امسال سازمان جهانی بهداشت را نیز سرلوحه برنامه هایمان قرار دهیم.
کریم افزود: کارشناسان می دانند که سلامت از مزرعه و همان گام اول شکل می گیرد و چنانچه این خشت نخست کج گذاشته شود کل فرایند سلامت تا انتها دچار مشکل خواهد بود به همین دلیل کشاورزی ارگانیک باید در سرلوحه کار سازمان های مربوطه قرار گیرد.
وی با اشاره به عملکرد دانشگاه در یک سال گذشته در زمینه امنیت غذایی گفت: کاری که می توانیم انجام دهیم معرفی الگو و برندهای سلامت است تا مردم با الگوگیری از آن ها بتوانند در زمینه اصلاح سفره خود اقدام کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: توانسته ایم در زمینه راه اندازی و معرفی رستوران سالم اقدامات متعددی انجام دهیم و بزودی شاهد راه اندازی آن خواهیم بود و در ادامه این پروژه شاهد راه اندازی شهرک سلامت نیز خواهیم بود.
کریم با تبریک هفته سلامت به تمام دست اندرکاران عرصه بهداشت و سلامت در استان این هفته را عید فعالین بهداشتی دانست و از آنها خواست با ارائه عملکرد خود در زمینه تحقق شعار امسال فعالیت های خود را به منصه نقد مردم بگذارند.