به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، دومین سمینار «حمایت های تغذیه ای بخش مراقبت های ویژه» صبح امروز با هدف ارزیابی رشد و نیازهای تغذیه ای نوزادن براساس سن جنینی و وزن تولید، طراحی و شروع برنامه ای تغذیه ای انترال و پَرنترال و پایش آن، نیازهای آب و الکترولیت نوزادان و تغییر آن براساس شرایط بالینی نوزاد، آشنایی با عوارض متابولیکی ناشی از داروهای تغذیه ای و غیر تغذیه ای در سالن آمفی تئاتر دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.
در این همایش خدیجه رضایی، نماینده دفتر مدیریت بیمارستانی وزارت بهداشت گفت: این دوره به صورت تئوری و عملی به مدت شش روز به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود.
وی بیان داشت: پس از پایان این دوره یک سری بازدیدها از طرف وزارت بهداشت برای ارزیابی فعالیت کارشناسان شرکت کننده در این دوره انجام می شود.
این پزشک بیان داشت: کارشناسان شرکت کننده در این دوره باید پس از این دوره آموزش خود را با مراجعه به کتاب های تخصصی کامل کنند و از گروه های تغذیه بالینی و تجربه کارشناسان استفاده کنند.
رضایی ادامه داد: وزارت بهداشت یک سری فرم های ارزیابی کودکان را به عنوان پیش نویس به دانشگاه ها به صورت پایلوت ارسال کرده تا بتواند از نتایج این فرم ها یک فرم تخصصی در بیمارستان ها برای کودکان را طراحی کنیم.
نماینده دفتر مدیریت بیمارستانی وزارت بهداشت تاکید کرد: مشاوره تغذیه برای نوزادان باید به صورت مستند باشد، انتظار داریم پس از اتمام این دوره کارشناسان شرکت کننده آموزش های خود را به دیگر کارشناسان تغذیه در بیمارستان ها انتقال دهند.