به گزارش«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محمد احمديان امروز در جمع خبرنگاران در مشهد گفت: سالانه بيش از ۵۵ هزار زوج در قالب ۲۴ کانون مشاوره پيش از ازدواج زير پوشش قرار ميگيرند و از خدمات مصوب وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکي استفاده ميکنند.
وی افزود: بسته مصوب وزارت بهداشت با دو رويکرد علمي و طبي شامل ارائه آموزشهاي فيزيولوژيک و انجام آزمايش و مهارت هاي زندگي اجرا ميشود. پس از برگزاري دورههاي پيش از ازدواج از زوجين نظر سنجي تداوم دوره ها ميشود و در صورت درخواست اين دوره ها براي آنان ادامه خواهد داشت.
مدير سلامت خانواده، جمعيت و مدارس معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد با اشاره به اينکه ۴۶ درصد از زوج ها نسبت به تداوم آموزش ها تمايل دارند، گفت: به اين دسته از زوجين ضمن ارائه دو عنوان کتاب و لوح فشرده با موضوع مهارتهاي زندگي، اکانت اينترنتي رايگان براي استفاده از آموزش هاي مجازي اهدا مي شود.
احمدیان از برگزاري دوره هاي آموزشي توانمندسازي پس از ازدواج در آينده نزديک در مناطق زير پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد و بیان داشت: اين برنامه در راستاي ابلاغ سياست هاي جمعيتي و سلامت رهبر معظم انقلاب در قالب توانمندسازي زوج هاي جوان برگزار ميشود.
وي با اشاره به اينکه بر اساس آمارها اکثر طلاق ها در يک سال نخست و پس از آن يک تا پنج سال پس از ازدواج صورت ميگيرد، خاطرنشان کرد: با ارائه آموزش هاي توانمندسازي و مهارت هاي زندگي مي توان تا حد زيادي از بروز جدايي ها جلوگيري کرد.