به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، اعتمادی، رییس دانشکده کامپیوتر دانشگاه اصفهان در جلسه با اعضای ستاد بیست و یکمین دوره نمایشگاه اتوکام اصفهان، ارتباط گیری نمایشگاه ها با صنایع را اقدامی شایسته و تأثیرگذار دانست و بیان کرد: اختصاص پاویونی برای ارایه توانمندی های دانشگاه ها در کنار پاویون صنایع می تواند دغدغه همیشگی ارتباط ضعیف دانشگاه و صنعت را تا حدی پاسخگو باشد.
وی با بیان این که این اقدامات باعث حرفه ای تر شدن هر چه بیشتر نمایشگاه ها میشود، افزود: دانشگاه ها باید با طرح و برنامه ریزی وارد این نمایشگاه شوند. متأسفانه در سال های اخیر به جای آن که در دانشگاه های کشور به سمت نوآوری های کاربردی برویم به سمت نوآوری های مقاله ای رفته ایم؛ اگرچه تعدد مقالات جهانی یک شاخص قابل قبول و قابل تحسین است اما اگر سمت و سوی کاربردی شدن این مقالات را فراموش کنیم، جایگاهی نخواهیم داشت.
رییس دانشکده کامپیوتر دانشگاه اصفهان با اشاره به این که باید دید این مقالات چه بخشی از مشکلات صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات را حل کرده است، اظهار داشت: سال هاست که تفکر صنعت و تفکر دانشگاه از یکدیگر دور بوده و این فاصله از نظر زیربنایی وجود داشته است. در زمینه صنعت ICT نیز این ضعف ساختاری وجود دارد و به عنوان مثال در حالی که ما می توانیم از این دانش در صنعت ساختمان برای هوشمند سازی سیستم های ساختمانی، استفاده کنیم در این زمینه پیشرفتی نداشته ایم.
اعتمادی، با تأکید بر این که دانشگاه می تواند مشاور صنایع باشد، ادامه داد: گروه هوش مصنوعی و گروه فناوری اطلاعات این دانشکده برای حضور فعال در این نمایشگاه اعلام آمادگی می کند.
بر این اساس، یکی از برنامههای امسال نمایشگاه اتوکام اصفهان، تشکیل پاویون نوآوری های دانشگاه ها با نظر کارشناسان و متخصصان امر است. در کنار آن، پاویونی نیز برای بیان مشکلات صنایع و نیازهای آنان در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات تشکیل می شود، تا دانشگاه ها و صنایع با نیازها و مشکلات یکدیگر آشنا شوند.
لازم به ذکر است، نمایشگاه در این دوره از ۱۹ تا ۲۳ آبان، در محل نمایشگاههای بین المللی استان اصفهان واقع در پل شهرستان برگزار خواهد شد.