گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو- یادداشت دانشجویی؛* ما که در صحنهها و عرصههای گوناگون این همه موّفقیّت به دست آوردیم، در اقتصاد هم اگر عزممان را جزم کنیم و دست به دست هم بدهیم، می توانیم اقتصاد را شکوفا کنیم و به قله های مرفتع آن دست بیابیم.
در حالی که درهای مراکز علمی مهم بِروز دنیا به روی دانشمند ایرانی و دانشجوی ایرانی بسته است، ما در نانو پیشرفت کردیم، در هستهای پیشرفت کردیم، در سلّول های بنیادی پیشرفت کردیم، در صنایع دفاعی پیشرفت کردیم، در صنایع پهپاد و موشک، به کوری چشم دشمن، پیشرفت کردیم؛ چرا در اقتصاد نتوانیم پیشرفت کنیم؟! ما که در این سر صحنهها و عرصههای گوناگون این همه موّفقیّت به دست آوردیم، در اقتصاد هم اگر عزممان را جزم کنیم و دست به دست هم بدهیم، می توانیم اقتصاد را شکوفا کنیم.
چشممان به دست دشمن نباشد که کِی این تحریم را برمی دارد، کِی فلان نقطه را موافقت می کند؛ باید نگاه کنیم ببینیم خودمان چهکار میتوانیم بکنیم.
با تشدید تحریم های غرب علیه ایران، به خصوص پس از توافق ننگین ژنو ، شاهد یک رویکردی جدید در اقتصاد کشور بودیم. کلمه ای که شاید بارها و بارها در رسانه ها دیده و شنیده اید ، "اقتصاد مقاومتی" که رهبر معظم انقلاب تاکید زیادی بر این رویکرد دارند. اما این رویکرد جدید در اقتصاد چه پیامی دارد؟
به نظر می رسد رهبر معظم انقلاب، در چیدمان این رویکرد، قصد شکستن ساختار تحریم ها دارند. تحریم هایی که ظالمانه علیه ملت ایران وارد می شود. پس از توافق ژنو، بدیهی است که ما نباید تن به ذلت بدهیم. چرا که اساس انقلاب ما، مبارزه حق علیه باطل است. مبارزه ای غیورانه و البته با زیرکی.
ساختار تحریم ها فقط با عزم و اراده ی ملی شکسته خواهد شد. نگاه به توانایی های درون کشور، ظرفیت های نهفته، مدیریت جهادی به همراه عزم ملی همگی دست به دست هم می دهند تا ما یک حماسه ی دیگری را نه تنها در تاریخ ایران، بلکه در تاریخ دنیا به ثبت برسانیم.
دیروز جهاد در راه خدا پشت سنگرهای جبهه بود.امروز اما در سنگر علم و پشتکار،تولید و عدم مصرف گرایی و اسراف، ساخته خواهد شد.
ایرج صحرایی - فعال دانشجویی
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.