به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از رشت، بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور رشت در بیانه ای ضمن همدردی با مصیبت دیدگان حادثه منا، رژیم منفور آل سعود را پاسخگوی بی تدبیری در حادثه منا دانست.
متن بیانیه به شرح زیر است:
سرزمین وحی میقات جان های از خود رسته و به خدا پیوسته بار دیگر خون بار شد و جمعی از ضیوف الرحمان بازگشته از رمی شیطان لبیک نهایی را در پاسخ به دعوت حق سرداده، پیچیده در پوشش احرام به سوی پروردگار پر کشیدند.
این فاجعه عظیم را به محضر حضرت ولی عصر(عج)، مقام معظم رهبری و مسلمانانی که در هر گوشه از کره خاکی با دیدن قربانگاه منا اندوهگین شدند، تسلیت میگوییم.
در قربانی شدن حجاج بیت الله رژیم منفور آل سعود که عنوان خادمین حرمین را بر خود نهاده است، مسئول اصلی است و باید پاسخگوی بی تدبیری و اقداماتی که جهان اسلام را عزادار کرد باشد.
گرچه آشکار است دولتی که تحت فرمان استکبار جهانی دست به خون مردم بیگناه یمن، بحرین، سوریه و عراق آلوده ساخته است و در سابقه خود قتل عام حجاج را در مراسم برائت از مشرکین دارد، برای از دست رفتن جان انسان ها و شکسته شدن حرمت حریم امن الهی ارزشی قائل نیست، دنیای اسلام و در رأس آن ایران اسلامی حج خونبار امسال را هرگز به فراموشی نمیسپارد و خواستار مجازات عاملان حادثه مسجد الحرام و سرزمین منا است.
ما دانشجویان بسیجی دانشگاه پیام نور رشت ضمن بیان همدردی با خانواده های داغدار، از دولت جمهوری اسلامی ایران و نهاد های مربوطه انتظار داریم پیگیری این واقعه جانسوز را تا تعیین جزئیات و محکومیت عاملان آن ادامه دهند.