به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اهواز، ایرج نظری، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز، در جمع خبرنگاران بیان داشت: در اثر بارندگی های پاییزی که سبب مشکلات تنفسی برای مردم خوزستان شده بود، بیش از ۱۷ هزار نفر به مراکز درمانی مراجعه کردند.
وی درباره این بیماران گفت: از این تعداد 266 نفر بستری، 22 نفر بستری در بخش ویژه ICU و 98 درصد به صورت سرپایی درمان شدند.
نظری گفت: بیشترین آمار مراجعه کننده در اهواز با 12 هزار و 643 نفر معادل 60 درصد، و پس از آن در امیدیه، سوسنگرد و رامهرمز گزارش شده است.
وی ادامه داد: مراجعه بیمارستان تنفسی ناشی از بارش باران، در ایذه، باغملک و مسجدسلیمان نیز به نسبت جمعیتی، کمتر بوده و در شهرستان لالی در شمال خوزستان موردی گزارش نشده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: بر اساس نظر سازمان های مربوطه، دستگاه های سنجش آلودگی هوا، گزارشی از آلودگی هوای خوزستان بر اساس شاخص های مطرح در این مدت ارائه ندادند،پس باید یک عامل جدید وجود داشته باشد که نیازمند شناسایی است.
وی اظهار کرد: اگر بخواهیم در عرض دو سه سال دلیل مشخصی را اعلام کنیم ممکن است از نظر علمی دقیق نباشد.
نظری اضافه کرد: تا زمان گرفتن نتیجه قطعی و شناسایی عامل اصلی افزایش بیماران تنفسی هنگام بارش باران در خوزستان، باید مسئولیت درمانی لازم را در مقابل مراجعان انجام دهیم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: حدود ۳۱۰۰ تخت بیمارستانی در خوزستان فعال است و در زمان های خاص، از ظرفیت تمام نیروها استفاده می شود.