سید محمود شفیعی، فعال دانشجویی دانشگاه بزرگمهر قائنات در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در بیرجند، در خصوص نفوذ دشمن در دوران بعد از برجام گفت: همانطور که رهبر معظم انقلاب اشاره فرمودند، برجام نه مذاکره؛ بلکه معامله ایی است که ایران می پذیرد و در ازای دادن امتیازاتی، برخی از حقوق تصاحب شده خود را باز پس گیرد.
وی افزود: فارغ از داشته ها و نداشته های حقوقی برجام، مقام معظم رهبری براساس دید بسیار وسیع و با استناد سوابق تاریخی، موضوع و طرح برجام را حتی فراتر از یک معامله برای طرف غربی شناسایی کرده اند و خطر نفوذ از طریق برجام را در شعار ابتدای سال جاری مستتر کردند.
این فعال دانشجویی با اشاره به اینکه برجام از بعد تاثیر روانی اش بر افکار عمومی به مانند پوشاندن لباس میش بر تن گرگ و تلقین جام شیر بر جام زهر است، بیان داشت: برجام از نظر فکری به دنبال معرفی جبهه ظلم در هیبت جبهه حق و دوستی است؛ اما این تنها فاز اول اثرگذاری برجام است و در فازهای بعدی، وابستگی اقتصادی، تغییر نوع و سبک زندگی، تهاجم فرهنگی و در نهایت تغییر ایدئولوژیکی مردم بصیر و مقاوم ایران اسلامی را بدنبال دارد.
شفیعی ادامه داد: نظام سلطه با پیش کشیدن بحث مذاکرات و طرح برجام آن هم در بستر اجرایی بیش از هشت ساله به دنبال ایجاد جبهه یی زمان دار به منظور شکستن استقلال، مقاومت فکری، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی ملت و مسئولین دولتی می باشد که رهبر فرزانه مان آن را به استحاله فرهنگی، اقتصادی و سیاسی تعبیر کرده اند.
وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب با شناسایی این جبهه و تاکتیک جدید دشمن در اواخر سال 92 بود که در اقدامی پیشگیرانه و براساس دیدگاه کلانشان اقدام به ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی نمودند، گفت: اقتصاد مقاومتی تاکتیکی کارآمد و پیش دستانه برای مقابله با نفوذ و استحاله شدن توسط دشمن بود که متاسفانه با گذشته قریب به دو سال و تاکید ایشان بر تبدیل این سیاست ها به گفتمان ولی امروز شاهد پیاده سازی اندک آن بوده و حتی عده ایی پیاده سازی موفق آن را در دوران پساتحریم می بینند.
فعال دانشجویی دانشگاه بزرگمهر قائنات گفت: رصد مجموعه این وقایع، رهبر معظم انقلاب را بر این داشته که به کررات و به منظور اتمام حجت با برخی از خواص متمایل به غرب و آگاهی بخشی مردم ولایت مدار کشور عزیزمان، بر بعد پنهان نفوذ دشمن در دروان بعد از برجام تاکید فراوان کنند.
شفعیعی افزود: باید آگاهی بخشی مستمر و عمیق از خود ما دانشجویان شروع شده و سپس با تولید محصولات رسانه ای و فرهنگی مختلف این موج و جنبش آگاهی بخشی و روشنگری به مردم نیز منتقل شود.
وی در پایان گفت: تجمعات دانشجویی به بهانه مناسبت های ملی، مذهبی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی باید دارای پیام روشن در حوزه روشنگری جامعه دانشجویی و مردم باشد و دانشجویان ارزشی انقلابی فعال در این حوزه با استفاده از مجاری انتشار اخبار، اقدام به نشر این پیام ها کنند.