محمدحسین تیرآور، مسئول فرهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص عملکرد این دانشگاه در حوزه فعالیتهای فرهنگی گفت: دانشگاه علامه 17 هزار دانشجو دارد که هر کدامشان حدود 4 سال در آن به عنوان دانشجو زندگی می کنند و شما فکر کنید اگر یک مدیر فرهنگی قوی بالای سر این 17 هزار نفر باشد و به آن ها خوراک و جهت فکری فرهنگی قوی بدهد چه خواهد شد.
وی ادامه داد: اما در عکس این شرایط اگر مدیر فرهنگی مدیری مدبر با جهت فکری مناسب نباشد حداقل ضررش سوخت شدن آن 4 سال است و هزینه فرصت را از دست میدهیم.
دانشگاه علامه نتوانسته تعریف صحیحی از کار فرهنگی داشته باشد
مسئول فرهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به اینکه این دانشگاه بزرگترین دانشگاه علوم انسانی غرب اسیا است خاطر نشان کرد: با وجود این شرایط دانشگاه علامه نتوانسته تعریف صحیحی از کار فرهنگی داشته باشد من به رئیس دانشگاه هم گفته ام که کارهای فرهنگی شما منوط به برگزاری کارگاههای مهارتی مثل فن بیان، سخنوری، فتوشاپ، اکسل، سفالگری، ترانه سرایی و.... شده است.
تیرآور با طرح این سوال از مسئولان این دانشگاه پرسید که آیا رهبری شبها از این که دانشجویان سفالگری یا ترانه سرایی بلد نیستند خوابشان نمی برد؟ در دانشگاه علامه کار فرهنگی به معنای کار بر ذهن ها صورت نمی پذیرد و الان اگر اسم کار فرهنگی که در دانشگاه علامه صورت می گیرد را مجتمع فنی حرفه ای بلغارستان بگذاریم هیچ فرقی با خانه فرهنگ دانشگاه علامه ندارد. رهبری در دیدار اخیرشان با روسای دانشگاه حتی نوع فعالیت کارگاه های دانشجویی را به خوبی باز کردند اما دانشگاه ما متاسفانه به سطحی ترین تعریف از فرهنگ بسنده کرده است.
توقع ما از خانه فرهنگ دانشگاه سکانداری است
وی در ادامه تصریح کرد: خدمات و فعالیتهای فرهنگی صرفا به برگزاری کلاسهای فیلم برداری، عکاسی و... محدود شده است این کلاسها هم خوب است و کسی مخالف آنها نیست اما توقع ما از خانه فرهنگ دانشگاه سکانداری است. من به عنوان یک دانشجو نمیتوانم برای بالا بردن سطح فعالیتهای فرهنگی ام به طور همه جانبه به خانه فرهنگ تکیه کنم.
مسئول فرهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی با تاکید براینکه باید در کار فرهنگی از اموری چون اندیشه اسلامی، تاریخ، اندیشه های امام(ره) و جریان شناسی مخالف در داخل کشور بهره مند شویم عنوان کرد: به ما گفته شود توقع کشور از رسانههای متحد چیست؟ که همه این عناصر را میتوانیم در انجام فعالیتهای فرهنگی به دست بیاوریم.
تیرآور در پایان سخنان خود گفت: متاسفانه مسئولین فرهنگی منصوب شده در دانشگاه علامه در حال حاضر نمیدانند چه طور از این مخاطب 17 هزار نفره خود بهره بگیرند و هیچ تعریفی از کار فرهنگی و آگاهی از حساسیت آن ندارند.