به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سردار سرتیپ پاسدار محمدحسین سپهر معاون هماهنگ کننده نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسداران در مراسم «بسیج در امتداد عاشورا» در دانشگاه تربیت مدرس پیرامون دغدغه ای که میان فرماندهان بسیج و مقام معظم رهبری در سال جاری مطرح شده است، گفت: از ابتدای سال جاری تا آخرین جلسه عمومی رهبری با بسیج در هفته گذشته ایشان بیش از صد بار پیرامون موضوع نفوذ دشمن در کشور تذکر و هشدار داده اند و از آحاد مردم و نخبگان برای مقابله با این جریان کمک خواسته اند.
یکی از ارکان مهم این نظام مقبولیت آن است
وی افزود: این نگرانی ها خصوصا بعد از برجام بیشتر شد و ما برای رفع این نگرانی باید اقدام کنیم چرا که یکی از سه رکن اصلی این ملت، مقبولیت آن است. مردم ما کماکان از این نظام پاسداری می کنند و پشت آن هستند. چیزی که در اغلب کشورهای ابرقدرت آن را نمی بینیم و حتی رئیس جمهور آنها نیز تنها با 25 درصد آراء انتخاب می شوند، چون فاقد مقبولیت مردمی هستند.
رهبری به دولت اجازه مذاکره با آمریکا صرفا در بحث هسته ای را داده بود
معاون هماهنگ کننده نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسداران با اشاره به اینکه رهبری به دولت اجازه مذاکره با آمریکا صرفا در بحث هسته ای را داده بود، تصریح کرد: معایب و محاسن برجام برای همگان مشهود است و همه به آن اذعان دارند. حال که مجلس شورای اسلامی و شورای امنیت ملی آن را پذیرفته اند، همه ملزم هستیم از آن تبعیت کرده و تلاش کنیم تا کمترین خسارت در اجرای این توافق به بدنه این ملت برسد و بسیجیان نیز باید در سطح اول آن باشند.
مذاکره آمریکا با ایران یعنی نفوذ
وی با تاکید بر اینکه مقام معظم رهبری مذاکره با آمریکا را ممنوع کرده است، خاطرنشان کرد: برخی از سیاسیون ما معتقدند باید در ابعاد مختلف با آمریکا مذاکره داشته باشیم. این عده باید بدانند مذاکره آمریکا با ایران یعنی نفوذ، چرا که آمریکایی ها در همین بحث مذاکرات هسته ای نیز از هر فرصتی برای نفوذ استفاده کرده اند، اما خوشبختانه ما این راه را بسته ایم و بسته نگاه خواهیم داشت.
چه طور می شود انسان با وجدان و عقل خود شیطان بزرگ را فرشته نجات بپندارد؟
سردار سپهر در ادامه سخنان خود با اشاره به سخنان رهبری در 18 شهریور امسال مبنی بر اینکه بعضی ها اصرار دارند شیطان بزرگ را که ابلیس است بزک کنند و به شکل فرشته نشان دهند، تصریح کرد: چه طور می شود انسان با وجدان و عقل خود آمریکا را با همه سابقه ظلم و استکبارش به عنوان فرشته نجات بپذیرد.
وی در خصوص خواسته رئیس دانشگاه تربیت مدرس در این همایش مبنی بر اینکه بسیج باید برخوردی منطقی و معقولانه با مسائل روز کشور داشته باشد، خاطرنشان کرد: خواسته ایشان کاملا به حق است و بسیج باید بر چارچوب عقل، منطق و استدلال به مسائل روز کشور و دنیا بپردازد.
معاون هماهنگ کننده نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسداران با طرح این سوال که آیا مصلحت امروز ایران این است که آمریکا را فرشته نجات بپندارد؟ گفت: چرا بعضی در داخل کشور معتقدند بهبود شرایط اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و ... کشور بستگی به تعامل و مذاکره با آمریکا دارد؟ طبق اسناد به دست آمده همیشه اظهارات اندیشکده های آمریکایی در پیشبرد اهداف رهبران آمریکا موثر واقع شده است که در ادامه سخنانم به مسائل راهبردی که این اندیشکده ها به سیاسیون در راس حکومت شان ارائه می دادند خواهم پرداخت.
اوباما صراحتا گفت حمله نظامی و تحریم های اقتصادی کارساز نبود/حالا آمریکا از راه مذاکره با ایران راه نفوذ را تقویت می کند
وی ادامه داد: اظهارات این اندیشکده ها و نسخه هایی که برای رئیس جمهور آمریکا پیچیدند باعث شد اوباما بعد از توافق وین در جلسه کنگره جهت اغنا کردن اعضای آن حضور پیدا کند و بگوید من سه گزینه در برابر ایران داشتم؛ حمله نظامی، تشدید تحریم های اقتصادی و مذاکره. او در ادامه صحبت هایش صراحتا می گوید دو گزینه اول کارساز نشد و من مذاکره با ایران را پذیرفتم. که این مذاکره یعنی تقویت راه های نفوذ بر ایران.
کتابی تحت عنوان «نفوذ» براساس نسخه های اندیشکده های آمریکایی به چاپ خواهد رسید/آمریکا چند خط دیپلماسی را برای نفوذ پیدا کردن در ایران در پیش گرفته است
سردار سپهر در ادامه از تبیین کتابی به عنوان «نفوذ» خبر داد و گفت: 12 بند خلاصه شده راه های نفوذ آمریکا در ایران را از این کتاب برای شما شرح می دهم که طبق نسخه های اندیشکده های آمریکایی به دست آمده است. طبق این اسناد آمریکا چند خط دیپلماسی اساسی در ایران را پی می گیرد. ارتباط دیپلماتیک آمریکا با ایران یعنی اول پیوند دو کشور، دوم بازگشایی سفارتخانه های دو کشور، سوم تعامل ان جی اوهای دو کشور، چهارم تغییر سبک زندگی اسلامی به غربی و پنجم مصرف گرایی کالاهای خارجی.
وی در خصوص پنجمین خط دیپلماسی آمریکا برای نفوذ پیدا کردن در ایران یادآور شد: رهبری هر گونه کالای وارداتی از آمریکا را ممنوع کرده بود. اما متاسفانه شاهد این بودیم که ساعاتی از حرف ایشان نگذشت و عده ای در کشور گفتند ما هیچ منع تجاری و قانونی با آمریکا نداریم.
آیا آلمان دلش برای ما سوخته که می گوید 4000 دانشجوی ایران را بورسیه می کند؟
معاون هماهنگ کننده نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسداران توسعه اقتصادی و جذب فرصت های شغلی به کمک غرب را یکی دیگر از این خطوط دیپلماسی عنوان کرد و گفت: آمریکا همچنین قصد دارد با در نظر گرفتن فرصت آموزشی غرب به کشورهای اسلامی خط فکری جوانان ما را نیز تغییر دهد. به نظر شما آلمان دلش برای ما سوخته است که می گوید 4000 دانشجوی ما را بورسیه می کند؟ همچنین ایجاد دوگانگی بین ملت و دولت و نفوذ فرهنگی در همه ابعاد و پذیرش ذهنی مردم ایران از اینکه آمریکا ابرقدرتی شکست ناپذیر است، از راه هایی است که آمریکا به عنوان تاکتیک های نفوذی در ایران روی آنها کار کرده است.
کار ایران در سوریه یک کار مستشاری است/اگر سپاه قدس و حمایت های فکری و مشاوره ای آن نبود بغداد کمتر از یک هفته سقوط می کرد
وی در ادامه سخنانش اظهار داشت: این تاکتیک هایی که نام بردم مفاهیمی است که در پسا برجام برای ما تعریف کرده اند و معتقدند که باید از منظر نفوذ به چند پیروزی دست پیدا کنند. 1 صرف نظر کردن ایران از فعالیت هسته ای. 2 انصراف جمهوری اسلامی ایران از تبدیل شدن به قدرت برتر در منطقه. که در در خصوص مورد دوم باید بگویم کار ما در سوریه یک کار مستشاری است و ما 80 هزار نفر از علویان و اهل سنت را آموزش داده ایم تا امروز در سوریه مقابل مهاجمان بجنگند. اگر سپاه قدس ما در مقابله با تهاجم داعش نبود و حمایت های فکری مشاوره ای و مستشاری آن وجود نداشت، بغداد کمتر از یک هفته سقوط می کرد و این یعنی ایران قدرت برتر منطقه است.
سردار سپهر با اشاره به اینکه عده ای در داخل کشور در خصوص مفهوم نفوذ دچار توهم شده اند افزود: باید مسئله نفوذ را با همه ابعادش برای این عده روشن کنیم. پس از برجام بعضی ها به فکر گشایش دفاتر حافظ منافع دو کشور، برقراری تماس تلفنی دو رئیس جمهور و آغاز روابط بین دو کشور برآمدند و ما از این نوع نگرش ها نگرانیم. چرا که آمریکایی ها در پس پرده این موارد به چیزی جز نفوذ فکر نمی کنند.
چهارمین حوزه دستیابی آمریکا به نفوذ توافق هسته ای است
وی حقوق بشر، آزادی و تروریست را سه حوزه آمریکایی ها برای نفوذ عنوان کردو گفت: چهارمین حوزه مربوط به توافق هسته ای می شود که موجب شده رهبری در سخنرانی های اخیر خود روی آن تاکید بسیار زیادی داشته باشند. بحث نفوذ بحث بسیار قدیمی است که حالا می خواهند در دوران پسا برجام با سرعت بیشتر از قبل درصدد تغییر ماهیت نظام جمهوری اسلامی ایران برآیند و نگرانی ما بسیجی ها نیز از همین است.
تشیع انگلیسی نتیجه 11 سال نفوذ آمریکایی ها است
معاون هماهنگ کننده نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسداران در خصوص اظهارات یکی از موسسات معروف آمریکایی گفت: این موسسه شش نوع تفکر را برای مهار دنیای اسلام به ویژه جمهوری اسلامی ایران ارائه داده است که دو تفکر عمده آن شبکه سازی از افراد معتدل و زدن شخصیت افراد افراطی است. همچنین تشیع انگلیسی نتیجه 11 نفوذ آمریکایی ها در حوزه کشورهای جهان اسلام است که می تواند ناتوی فرهنگی و شبیخون فرهنگی آمریکایی ها باشد که سال هاست رهبری روی آن تاکید و پافشاری دارند.
کسانی که با دین ستیزی فرهنگ آمریکایی مخالفند با خداپرستی خداحافظی کرده اند
وی با تاکید بر اینکه آمریکا می خواهد با ترویج زن بارگی، فساد و فحشا و مواد مخدر جامعه ایران را از درون به هلاکت برساند، تصریح کرد: نفوذ یعنی همین که آمریکا به ما بگوید باید قبول کنیم تسلیحات دفاعی مان را محدود سازیم نه به کشوری سلاح بدهیم و نه سلاح بخریم از نظر من کسانی که با دین ستیزی فرهنگ آمریکایی مخالفت می کنند، با خداپرستی خداحافظی کرده اند. چرا که خدا توسعه اقتصادی را فقط در سایه ایمان و تقوا می داند.
سردار سپهر در پایان سخنان خود کند شدن حرکت علمی کشور را یکی دیگر از اهداف آمریکایی ها برای نفوذ در ایران عنوان کرد و گفت: امسال دو پایگاه از رشد علمی کشور سقوط کردیم؛ سال گذشته در رتبه شانزدهم بودیم و امروز در پله هجدهم قرار داریم. اینجاست که نفوذ خودش را نشان می دهد. هنگامی که دشمن قصد دارد فضای جامعه را دو قطبی کند و حتی دست به تولید و تاسیس پایگاه هایی برای ایجاد شکاف و دو قطبی سازی در ایران می کند باید آگاه و هوشیار باشیم و به الزاماتی در بحث نفوذ توجه کنیم که از جمله آنها ایجاد نگرش واحد نسبت به نظام سلطه در گروه های مرجع، تعمیق بصیرت ساز در بین آحاد مردم، تقویت حس تنفر به استکبار جهانی و تولید علم سرشار در کشور است که اگر بسیج می خواهد امروز در دانشگاه بگوید من بسیجی ام باید برای ارتقای دانش تلاش کند.