به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدسعید سیف، رئیس کارگروه دریایی در نشست هم اندیشی آمایش سرزمینی با محوریت ارتباط صنعت ودانشگاه که امروز در ساختمان وزارت علوم برگزار شد گفت: شناسایی رفع مشکلات پژوهشی و تلاش برای ایجاد بیشتر ارتباط با صنعت از مهمترین وظیفه های ما در کارگروه دریایی است همچنین پایش و دقت در رشته های دریایی و برگزار پانل های خبرگی جهت شناسایی مشکلات از اهم فعالیت های صورت گرفته می باشد.
وی به قراردادهای حوزه دریایی اشاره کرد و گفت: قراردادهایی در حوزه دریایی داشتیم تا بتوانیم همکاری و تعامل وزارت علوم را با سازمان های دریایی مربوطه گسترش دهیم.
رئیس کارگروه دریایی در ادامه تاکید کرد: تهیه موافقت نامه همکاری مشترک سه جانبه معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری وزارت علوم و وزارت دفاع یکی از مهمترین کارهای ما بود که چیزی حدود 30 میلیارد بودجه دارد که بتوانیم پروژه ها وتحقیقات دریایی را حمایت کنیم.
در ادامه علی احمدی رئیس کارگروه آی سی تی گفت: بنا شده است سال 95 سال فناوری اطلاعات در آموزش عالی نام گذاری شود و در همه جای دنیا فناوری اطلاعات به تجاری کردن دانش کمک می کند در ایران در بخش خصوصی کارهایی صورت گرفته ولی این فرآیند در دانشگاه ها رضایت بخش نبوده است یعنی از تولید دانش تا تجاری سازی در حوزه آی سی تی آن طور که انتظار می رفته پیش روی نشده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در این حوزه متولیان زیادی حضور دارند و آسیب شناسی وضعیت موجود تدوین نقشه راه پیگیری و اجرایی کردن تفاهم نامه ما بین وزارت علوم و سازمان های متولی آی سی تی بسیار اهمیت دارد.