به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از خرم آباد، رحمتی امروز در کارگاه پیشگیری از اعتیاد که با حضور دانشجویان دانشگاه لرستان در محل این دانشگاه برگزار شد، یکی از مهمترین مهارت ها برای گرفتار نشدن در دام اعتیاد را مهارت نه گفتن دانست و گفت: 70 درصد معتادین اولین بار با تعارف دوستان استعمال مواد مخدر را آغاز کرده اند و با این حال اگر این افراد مهارت های لازم برای نه گفتن را آموخته بودند قطعا هیچ گاه در دام مواد مخدر نمی افتادند.
وی با بیان اینکه دوست خوب می تواند انسان را در برابر خطر اعتیاد ایمن نگه دارد افزود: برای انتخاب دوست خوب باید کسانی را به عنوان دوست خود برگزید که معتقد به مسائل مذهبی باشند.
دبیر کمیته فرهنگی و پیشگیری از اعتیاد لرستان در ادامه به تشریح عوارض انواع مواد صنعتی و روانگردان و عوارض بالینی آنها پراخت و گفت: متاسفانه امروز شاهدیم که قرص ریتالین به دلیل برخی باورهای غلط در برخی از خوابگاهها و محیط های دانشجویی رواج یافته است.
رحمتی ادامه داد: قدرت تخریب قرص های ریتالین بیشتر از مواد مخدر صنعتی و روانگردان ها است؛ اما متاسفانه به دلیل رواج این باور غلط که مصرف این قرص ها موجب شب نخوابی و تقویت حافظه در روز امتحان می شود شاهد گسترش مصرف این قرص ها در بین دانشجویان هستیم.