به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اهواز، 9 دی روزی حماسی و ماندگار در برابر 8 ماه لشکر کشی و طیغان گری فتنه گران بود که مردم به هنگام و به شکلی قاطع فتنه 88 را پایان بخشیدند.
امروز پس از گذشت شش سال از آن روز ماندگار و سرکار آمدن دولت یازدهم عده ای در مواجه با این یوم الله تفسیرهای متفاوت از واقعیت به جامعه ارائه می دهند.
در بررسی واکنش های مسئولان نسبت به 9 دی به چند دسته برخورد مواجه می کنیم؛ عده ای که مردمی و انقلابی هستند؛ همنوا با مردم 9 دی را امری حقیقی و مردمی و پاسخی محکم به لشکر کشی های یک عده ضدانقلاب و فتنه گر می دانند که قابل ستایش است.
دسته دوم واکنش ها مربوط به مسئولانی است که خود دستی در فتنه 88 داشتند و متاسفانه عده ای این افراد هم کم نیست و امروز در سایه رافت و بزرگ منشی خانواده انقلاب در مسند ریاست قرار گرفتند؛ این مسئولان سعی می کنند بی تفاوتی را پیشه گیرند و اگر توانستند به تخریب و تضعیف این حقیقت تابان بپردازند و یا اگر دم از فتنه زدند در تفسیر غیر واقعی نظام را متهم اصلی فتنه جلوه دهند.
البته از این دسته دوم به خطر جنس و ماهیت و انحرافی که با انقلاب دارند بیش از این و غیر از این نمی توان و نباید انتظار داشت.
دسته سوم و خطرناکترین واکنش ها را مسئولان هم این طرفی و هم آن طرفی می گیرند. این دسته از مسئولانبه اصطلاح "صلح کل" ، افرادی هستند که یوم الله 9 دی لقلقه زبان شان است و مرتب در رسانه ها به شکلی شیک و اتوکشیده از حضور مردم در 9 دی تشکر می کنند و دعوت می کنند مردم در 9 دی حاضر شوند.
اما آنچه در این بین هیچ وقت از این مسئولان دسته سوم صادر نمی شود این است که فلسفه وجودی 9 دی برای چه بود؟ چرا 9 دی شکل گرفت؟ آِیا میلیون ها آدم به شکل تفریحی و برای گذران وقت در آن سرمای زمستان ۸۸ در خیابان ها حاضر شدند؟
به طور مثال در اولین جلسه مراسم 9 دی امسال در استانداری خوزستان که با حضور معاون سیاسی استاندار برگزار می شود همه مباحث مطرح می شود به غیر از فتنه 88. در این مراسم که در عرض 40 دقیقه جمع بندی می شود خبیر معاون سیاسی استاندار بیش از 20 دقیقه به گزارش درباره انتخابات و فعالیت های معاونت در حوزه انتخابات می پردازد.
این تلاش ها در کم رنگ کردن یوم الله دی را در کاهش برنامه هاو تنوع برنامه های 9 دی می توان به راحتی مشاهده کرد. در یوم الله 9 دی که پیام آن بصیرت و تبعیت رهبری است در کلانشهر اهوار برنامه محمدود به یک شب شعر می شود.
بدون شک یوم الله 9 دی روز بزرگ و ماندگاری است؛ اما روز خنثی و بی تفاوت نیست. روز 9 دی روز شکست فتنه 88 است و اصلاً 9 دی برای نابودی و از بین بردن فتنه 88 وجود آمد و قابل قبول نیست از 9 دی صحبت شود ولی یکبار از واژه فتنه 88 و خسارت های سنگین آن به پیکره نظام صحبتی به میان نیاید.
منصور امین مسئول بسیج اساتید دانشگاه علوم پزشکی اهواز در این باره اظهار داشت: 9 دی روز تشخیص حق و باطل است و در این یوم الله مردم حق جو ایران در مقابل فتنه گران ایستادند و از شهدا و انقلاب و ولایت دفاع کردند.
وی تصریح کرد: عده ای در تلاش هستند که ماهیت 9 دی را تحریف کنند و با تفسیرهای غلط 9 دی را جناحی و مطلوب خود تحریف کنند؛ در حالی که 9 دی چه الان و چه سال های بعد ماهیتی معلوم و روشنی دارد و آنهم ضدیت با فتنه است و چه این مطلوب کسی باشد و چه نباشد.
مسئول بسیج اساتید دانشگاه علوم پزشکی اهواز اظهار داشت: گذر زمان فتنه و جنایت ها و ظلم های بزرگ فتنه گران را کم نمی کند و برای همیشه در تاریخ ثبت شد که فتنه گران چه بلایی سر نظام اوردند و چگونه در روز عاشورا به کف و سوت زدن و پاره کردن عکس امام خمینی (ره) پرداختند.
وی گفت: برخی مسئولان و برخی وادادگان بدانند 9دی قابل تحریف نیست و به جای این قیافه های روشنفکری همنوا با مردم انقلابی در بصیرت افزایی تلاش کنند.
در ادامه علیرضا پورحسن مسئول سیاسی بسیج دانشجویی خوزستان بیان کرد: یوم الله 9 دی روزی است که چشم فتنه کور شد و این در حافظه تاریخ ثبت شده است.
وی افزود: برخی تصور می کنند با تحریف این واقعیت می توانند مردم را با خود همراه کنند؛ اما مردم ایران نشان دادند مدافع نظام هستند و پیوستگی با فتنه گران ندارند.
این فعال دانشجویی بیان داشت: فتنه 88 و مسببین این فتنه همیشه در پیشگاه مردم روسیاه هستند و باید این افراد پاسخگویی عملکرد زشت خود باشند و از گذشته خود توبه کنند.