به گزارش خبرگزاری دانشجو از بیرجند، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، کاظم قائمي ايجاد دانشكده داروسازي را زمينه ارتقاء علمي و رونق اقتصادي استان دانست.
رئيس دانشگاه با بيان اينكه در عرصه سلامت رشته داروسازي چشم اميد بيماراني است كه به داروهاي كم ضرر و پر اثر نياز دارند گفت: فارغ التحصيلان و متخصصين داروسازي با همكاري ساير اعضاي خانواده بزرگ علوم پزشكي مي توانند نقش موثر و كارآمدي در پيشرفت آموزشي پژوهشي و پاسخگويي نيازهاي بهداشتي درماني جامعه داشته باشند.
قائمي با بيان اينكه ايجاد دانشكده داروسازي به عنوان حلقه انتهايي زنجيره فناوري نقش بسيار مهمي در ارتقای علمي و رونق اقتصادي استان دارد، گفت: براساس مصوبه دويست و پنجاهمين جلسه شوراي گسترش دانشگاههاي علوم پزشكي وزير بهداشت درمان و آموزش پزشكي ابلاغ موافقت اصولي تأسيس دانشكده داروسازي با مشاركت بخش غير دولتي را صادر نمود.
دانشگاه علوم پزشكي بيرجند قديمي ترين دانشگاه علوم پزشكي شرق كشور است
وي با اظهار اينكه بعضي پيش شرط هاي لازم براي آغاز به كار دانشكده فراهم شده است، افزود: دانشگاه علوم پزشكي بيرجند به عنوان قديمي ترين دانشگاه علوم پزشكي شرق كشور با فراهم کردن حداقل هاي تجهيزاتي، امكاناتي، رايزني هاي صورت گرفته براي جذب اساتيد مورد نياز گروه هاي آموزشي دانشكده، تربيت نيروي متخصص در رشته هاي مرتبط با داروسازي مانند شيمي، طب سنتي و غیره در دانشگاه بيرجند، پتانسيل پرورش گياهان دارويي بومي و كاربردي در استان، از ظرفيت هاي مناسب براي راه اندازي دانشكده برخوردار است.
رئيس دانشگاه با بيان اينكه توسعه و پيشرفت استان در بخش نيروي انساني، در گرو گسترش آموزش عالي بويژه در بخش پزشكي است اشاره اي به منافع راه اندازي اين دانشكده براي مردم استان داشت.
مزایای فراوان ایجاد دانشکده داروسازی در استان
دکتر قائمی راه اندازي كارخانجات دارویی به خصوص در بحث گياهان دارويي، ارتقاء علمي فرزندان اين استان و صرفه جويي در هزينه هاي اياب و ذهاب، مسكن و تحصيل آنها در ساير دانشگاهها، خودكفايي در تأمين نيروي انساني و داروساز عمومي و متخصص داروسازي، رونق اقتصادي در بخش داروئي و داروخانهها، گسترش فنآوري در حوزه نانو تكنولوژي و بيوتكنولوژي دارويي، فراهم شدن زمينه ايجاد شركت هاي دانش بنيان و مراكز رشد و فن آوري در استان در حوزه هاي دارويي، جذب سرمايه دار در استان و سرمايه گذاري در امور داروئي، تربيت نيروي متخصص، متعهد و كارآمد بومي بر حسب نياز شهرستانهاي استان، پذيرش دانشجوي خارجي بويژه براي كشورهاي همساي و خودكفايي و ايجاد گردش سرمايه در استان با رويكرد اقتصاد مقاومتي را از جمله مزایای ایجاد دانشکده داروسازی در استان دانست.
نیاز به مساعدت مدیران ارشد استانی داریم
قائمي با درخواست از سياستمداران، انديشمندان و سياستگزاران استان براي تامين اعتبار راه اندازي دانشكده مذكور گفت: براي پذيرش دانشجو در اين دانشكده به همراهي، همفكري و مساعدت هاي مسئولين ارشد استاني و مجموعه مديران دانشگاه و همراهي و پيگيري همكاران نياز داريم.
وي با بيان اينكه حال كه با تلاش ها و پيگيري هاي مستمر هئيت رئيسه دانشگاه موافقت اصولي دانشكده داروسازي به ثمر رسيده است گفت: وظيفه خود مي دانم از مساعدت مقام عالي وزارت بهداشت و معاونين ايشان به ويژه دكتر علي اكبر سياري معاون بهداشت و مهندس طاهر موهبتي معاون هماهنگي برنامه ريزي و امور حقوقي و مهندس وجه الله خدمتگذار استاندار خراسان جنوبي كه در تسريع روند اخذ مجوزها همكاري هاي صميمانه اي را داشته اند تقدير و تشكر کنم.
رئیس دانشگاه اظهار اميدواري كرد با همدلي و همزباني مسئولان استاني و مجموعه مديران، اساتيد و كاركنان دانشگاه و همراهي مردم عزيز استان روز به روز شاهد توسعه روز افزون بهداشت و درمان و گام هاي موثر براي ارتقای كمي و كيفي آموزش و پژوهش علوم پزشكي در منطقه باشيم.