به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمودرضا میری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در جلسه انعقاد تفاهمنامه دانشگاههای علوم پزشکی زاهدان و ایران گفت: استان سیستان و بلوچستان با دارا بودن امکانات و قابلیتهای بالقوه و بالفعل فراوان، زمینه مناسبی برای انجام فعالیت های تحقیقاتی و تلاش در راستای تولید علم دارد. دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از جمله دانشگاههای تیپ یک کشور است.
وی تصریح کرد: بهرهمندی از یک پژوهشکده و 10 مرکز تحقیقاتی فعال از جمله قابلیتهای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است که تاکنون فعالیتهای موثری در این مراکز انجام شده است. بهرهمندی از اعضای هیأت علمی مجرب، دانشجویان پرتلاش و نیز وجود رشته های دستیاری در بیشتر رشته ها تخصصی موجود در دانشگاه از دیگر قابلیت های موجود است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همچنین در حاشیه این جلسه در خصوص مفاد تفاهم نامه اذعان داشت: این تفاهمنامه با محوریت برگزاری نشستها، جشنوارهها، نمایشگاهها و همچنین ایجاد و انتقال فناوری به صورت مشترک در سطوح ملی و بینالمللی، همکاری در اجرای طرح های پژوهشی مشترک، حمایت از تجاری سازی و فناوری های نو، همکاری در تعریف و حمایت از اجرای پایاننامههای کارشناسی ارشد و رسالههای دکتری تخصصی در راستای نیازهای تحقیقاتی و تولید دانش فنی، مشارکت در چاپ و انتشار مجلات علمی- پژوهشی ملی و بینالمللی منعقد شده است.
میری استفاده از توان اعضای هیأت علمی طرفین، تشکیل میزگردها و نشستهای علمی تخصصی دانشجویی با محوریت امور پژوهشی و انتقال تجربیات در حوزه علوم پزشکی را از دیگر موارد مورد تفاهم عنوان کرد.
حاجی میراسماعیل، رئیس دانشگاه ایران در این جلسه اظهار داشت: اجرای مفاد این تفاهمنامه گامی در راستای ارتقاء سلامت هموطنان است و میتواند نقش مهمی در شناسایی چالشها و بهبود شرایط بهداشتی درمانی در منطقه داشته باشد.
دکتر موسوی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ایران نیز در این جلسه گفت: با توجه به توانمندیهای دانشگاه علوم پزشکی ایران به خصوص هیئت علمیهای برجسته و نخبه و همچنین قابلیتهای موجود در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بستر مناسبی برای ارتقای همکاریهای علمی و پژوهشی وجود دارد. انعقاد این تفاهمنامه باعث گسترش پژوهشهای قابل بهرهوری و دارای کاربرد در جامعه و در نهایت منجر به محصولسازی در هر دو دانشگاه شود تا مردم عزیز کشورمان از ان استفاده کنند.