به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، جشنواره «مدرسه عشق»، جشنواره سالیانه تولیدات و محصولات فرهنگی هنری پایگاههای مقاومت بسیج با هدف هویت بخشی به فعالیتهای فرهنگی هنری این پایگاهها در سطح ملی است. ایجاد انگیزه و نشاط در فعالین فرهنگی و هنری پایگاهها، شناسایی و بهرهمندی از ابتکارات و فعالیتهای پایگاههای مقاومت در فعالیتهای فرهنگی هنری به صورت کشوری و متمرکز، از جمله اهداف پیگیری شدهی برگزارکنندگان آن است. همدان با شرکت حدود ۱۰۰۰ اثر در چهارمین جشنواره مدرسه عشق، توانسته سومین استان شرکتکننده در این جشنواره باشد. آقای علی بقایی از جمله مسئولین این جشنواره، در استان همدان است. وی از سال 1390 معاون فرهنگی اجتماعی سپاه انصارالحسین(ع) همدان، و از سال 1372 به عنوان یک بسیجی در شبکه مردمی بسیج و حوزه فرهنگی آن، حضور و فعالیت داشته است.
وی در بیان مهمترین عوامل برای گسترش جشنواره مدرسه عشق گفت: « معرفی جشنواره در همهی ردههای بسیج تا رده پایگاههای مقاومت در سطح استانها، استفاده از ظرفیت بسیج صدا و سیما در کشور اعم از شبکه های رادیویی و تلویزیونی سراسری و استانی جهت معرفی جشنواره و آثار، اطلاع رسانی و فراخوان مانند جشنواره عمار، ثابت کردن زمان جشنواره، راه اندازی دبیرخانه دائمی جشنواره در سازمان بسیج، ارتباط مستمر با شرکت کنندگان در جشنواره، از عوامل رشد این جشنواره می باشد.»
معاون فرهنگی سپاه انصارالحسین(ع)، با اشاره به اینکه از استان همدان در چهارمین جشنواره مدرسه عشق، حدود 1000 اثر شرکت داشته اند. در تشریح برنامهریزی برای ارتباطات موثر بعدی بیان داشت: «در نظر داریم در آیندهی نزدیک همایشی را با حضور شرکت کنندگان در جشنواره برگزار کنیم و دبیرخانه جشنواره را در معاونت فرهنگی اجتماعی سپاه انصارالحسین (ع) راه اندازی نماییم. و در زمینه های مختلف جشنواره با اعضاء ارتباط داشته باشیم و در صورت امکان نمایشگاهی از آثار شرکت کننده گان در جشنواره را در استان برپاکنیم و بانک اطلاعات شرکت کننده گان را تشکیل دهیم.»
وی در رابطه با تاثیر ایجاد امکان ارسال آثار از طریق سایت رسمی جشنواره،بیان داشت: «راه اندازی سایت، شرکت کنندگان را از ارسال اصل آثار و مراجعه حضوری بی نیاز میکند و از طرفی با کمترین هزینه افراد بیشتری از جشنواره در فضای مجازی مطلع می شوند.»
بقایی افزود: «جشنواره مدرسه عشق می تواند ظرفیتی برای توسعه کمی کیفی ظرفیت های فکری و تولیدی مفاهیم، موضوعات و محصولات فرهنگی بسیج باشد. از سوی دیگر این جشنواره نوید بخش ایجاد یک جبهه توانمند، پویا و فراگیر در موضوع مقابله با جنگ نرم دشمن و تولید قدرت نرم خودی در جنبش نرم افزاری و سخت افزار فرهنگی باشد.این جبهه جدید در آینده نزدیک می تواند گامی در جهت تحقق منویات و دستورات فرهنگی رهبر معظم انقلاب اسلامی به بسیج و بسیجیان باشد.»