به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از زنجان، در این مراسم که با حضور مسئولان دانشگاه زنجان و در محل سالن شهید شهریاری این دانشگاه برگزار شد، مهدی امانلو از کارکنان امور خوابگاهی دانشگاه، در سخنانی استفاده از ظرفیت های قوانین در قراردادهای منعقده را از موارد موثر برای کاهش هزینه ها معرفی کرده و بر لزوم تعلق قسمتی از درآمدها به ایجاد کننده درآمد تأکید داشت.
سپس در ادامه منصور محمدی ایجاد جاذبه های گردشگری و توریستی در دانشگاه و سرمایه گذاری برای ایجاد پیست های موتور سواری و دوچرخه سواری و حتی ایجاد باغ وحش را پیشنهاد کرد.
در ادامه این مراسم احسان حریری از کارشناسان مجموعه معاونت فرهنگی دانشگاه، حاکم بودن تفکر و اندیشه دولتی در اداره امور و مقاومت در مقابل ایجاد تغییر را از موانع ایجاد درآمد دانست و لزوم تهیه شیوه نامه ای با رویکردی متفاوت برای ایجادکنندگان درآمد را یادآور شد. وی همچنین برگزاری کارگاه های آموزشی انگیزشی را بی تأثیر ندانست.
سپس محسن داودی، کارشناس امور تشکل های دانشجویی معاونت فرهنگی، عدم طرح پیشنهادات در جلسات کارشناسی و اعمال نظرات شخصی مدیران را موجب بی انگیزگی در ارائه پیشنهادات دانسته و لزوم احیای نظام پیشنهادات را متذکر شد.
علی نجاری به عنوان یکی دیگر از کارکنان حاضر در این مراسم، با تأکید برلزوم برگزاری چنین جلساتی، ظرفیت های بالقوه دانشگاه را بسیار دانسته و بر لزوم خارج شدن از حرف و رسیدن به مقام عمل در ارائه پیشنهادات تأکید کرد.
در ادامه جواد درگاهی در سخنانی خودرأیی برخی مدیران در اتخاذ تصمیمات را موجب ایجاد هزینه برای دانشگاه دانسته و لزوم استفاده از خرد جمعی در تصمیم گیری ها را یادآور شد. وی همچنین ایجاد دفاتر فنی مرتبط با تخصص های دانشکده در شهر را از راهکارهای ایجاد درآمد دانست.
محبعلی حسنی نیز در صحبت های خود، برگزاری دفاتر ارائه خدمات علمی و آموزشی و همچنین ایجاد دفاتر ارائه خدمات فنی و مهندسی یا کشاورزی متناسب با تخصص های موجود در دانشگاه را از راهکارهای ایجاد درآمد دانست. وی همچنین کاهش هزینه با استفاده از نظرات کارشناسی را از راهکارهای ایجاد درآمد (از طریق کاهش هزینه ها) دانست.
سپس محمدرضا شامی نیز در تأیید گفته دیگر همکاران خود، از برگزاری دوره های آموزش آزاد در شهر به عنوان راهکار ایجاد درآمد یاد کرد.
در ادامه این نشست صمیمی، سعید رزاقی در سخنانی وجود ظرفیت های مناسب برای برنامه نویسی و فروش آن و ایجاد درآمد با خدمات پشتیبانی را از راهکارهای ایجاد درآمد دانستند.
بهمن خلیلی پور هم در صحبت های خود نبود انگیزه و روحیه کار، نبود تفاوت بین کارکنان ساعی با غیر آن، سرقت و مصادره ایده ها توسط اشخاص، انتقال صرفاً زحمت اجرای پیشنهادات و نبود مشوق متقابل و همچنین دیده نشدن تأثیرات اجرای پیشنهادات را از مشکلات زیر ساختی ایجاد درآمد دانست.
سپس محمود خدیو در سخنان خود تبدیل شیر دانشگاه به محصولات فرآوری شده، کاشت گیاهان دارویی و فرآوری محصولات آن، ایجاد جایگاه CNG و کارواش در کنار جاده منتهی به دانشگاه، برگزاری کلاس های آموزشی پیش از کنکور، تولید بذر و نهال مرغوب، پرورش پرندگان و ارائه خدمات صندوق به افراد خارج از مجموعه را از راهکارهای ایجاد درآمد دانسته و بر لزوم اجرای سیاست های تشویقی و کاهش هزینه ها با کاشت درختان کم مصرف را یادآور شدند.
در ادامه محمدرضا صمیمی فرددر صحبت هایی از فعالیت های انجام شده در حوزه فضای سبز برای کاهش هزینه ها نکاتی را برشمرد و از انتقال موزه مردم شناسی دانشگاه به جنب مجموعه رختشویخانه به عنوان یکی از راهکارهای ایجاد درآمد و همچنین ایجاد نانوایی با پخت به روش کاملاً سنتی (با هیزم) به عنوان یکی از جذابیت های مورد تقاضا و در عین حال درآمدزا نام برد.
مهدی منتخبی نیز دریافت هزینه از متقاضیان ارائه خدمات به ظاهر کوچک حوزه معاونت آموزشی و ارسال مرسولات عادی با پست عادی بجای پیشتاز را به عنوان یکی از راهکارهای کاهش هزینه و ایجاد درآمد یادآور شد. وی همچنین پیگیری برای ایجاد مسیر ویژه دوچرخه سواری را از عوامل ایجاد جذابیت برای دانشگاه مطرح کرد.
محمد علیرضایی استفاده از ظرفیت دانشگاه در تولید محصولات باغی و زراعی ارگانیک و سالم که این روزها از دغدغه عامه مردم است را از راهکارهای ایجاد درآمد ذکر کرد، همچنین ارائه خدمات تخصصی به شرکت های مستقر در شهر و اخذ درصدی از درآمد بابت آن و ایجاد نیروگاه اختصاصی برق برای تأمین برق و فروش مازاد به شبکه را از راه های دیگر ایجاد درامد دانست.
جمال خسرونیا نیز برلزوم اجرایی شدن پیشنهادات جهت ایجاد باور برای موثر بودن ارائه آن تأکید کرد.
در انتهای این مراسم حسین سعیدمحمدی به عنوان آخرین نفر به بیان نقطه نظرات خود پرداخت و ایجاد و معرفی آزمایشگاه های تخصصی و مرجع و همچنین همکار با اداره استاندارد را از راهکارهای ایجاد درآمد دانست. وی همچنین بر احیای نظام پیشنهادات و جلوگیری از فرصت سوزی ها تأکید کرد.
پس از خاتمه جلسه حسب بررسی نتایج برگزاری جلسه، مقرر شد جلسه بعدی هم اندیشی، با توجه به چند پیشنهاد مطروحه درخصوص استفاده از ظرفیت و توانمندی تخصصی گروه ها، با کارشناسان گروه های آموزشی برگزار شود، تا نظرات کارشناسان گروه ها در خصوص نحوه ایجاد بستر برای بالفعل کردن ظرفیت گروه ها جهت درآمدزایی مورد بحث قرار گیرد.