گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، «برخی دانشجویان اخبار غلط منتشر میکنند» این واکنش رئیس اصلاحطلب دانشگاه بوعلی سینا همدان به خبر برگزاری میتینگ انتخاباتی اصلاحطلبان در این دانشگاه است. غلامی میگوید این برنامه یک مناظره انتخاباتی با مجوز انجمن اسلامی اساتید این دانشگاه است که طیفهای مختلف سیاسی در آن شرکت میکنند.
اما هنوز دقایقی از این صحبتها نگذشته بود که حجت الاسلام رستمی مسئول نهاد نمایندگی رهبر انقلاب در این دانشگاه در خصوص مجوز تشکلی به نام انجمن اسلامی مدرسین گفت: ما در دانشگاه دو تشکل هیئت علمی داشتیم که هر کدام نزدیک به 20 سال است در دانشگاه حضور دارند. اما بعد از اصلاح آیین نامه تشکل های اسلامی دانشگاهها اساسنامه خود را منطبق با این آیین نامه جدید ارائه نکردند و عملا غیر از فصلهای انتخاباتی در دانشگاه غیرفعال عمل می کردند.
وی ادامه داد: این تشکل اوایل امسال شروع به فعالیت کرد و بعد از آن تقاضای برگزاری یک برنامه را داشت و ما نیز به آنها گفتیم به دلیل اینکه آیین نامه خود را منطبق با آیین نامه جدید نکردید مجاز به برگزاری هیچ برنامه ای نیستید.
مسئول نهاد رهبری دانشگاه بوعلی همدان با اشاره به اینکه ما به تشکل مدرسین دانشگاهی در خصوص برگزاری هر گونه برنامهای تا قبل از منطبق کردن آیین نامه جدید تذکر داده بودیم خاطر نشان کرد: ما برگزاری هر گونه برنامه از سوی این تشکل را منوط به این اعلام کردیم که حتما آیین نامه را اصلاح کنند و این اقدام تاکنون از سوی آنها صورت نگرفته است.
موضوع البته به همینجا ختم نمیشود. اصولگرایان همدان دعوت شدن به این به اصطلاح «مناظره» را تکذیب کردند. مسئول دفتر حاج بابایی، سرلیست اصولگرایان همدان در واکنش به ادعای مسئولین دانشگاه بوعلی سینا مبنی بر دعوت از همه طیفهای کاندیداها برای حضور در برنامه انجمن اسلامی اساتید این دانشگاه گفت: هیچ گونه دعوتی از سوی انجمن اسلامی اساتید برای حضور آقای حاج بابایی در دانشگاه بوعلی سینا نشده است.
با این شرایط صرفنظر از مسائل مربوط به قانونی بودن این شبه تشکل، جواز صادر شده برای «مناظره انتخاباتی» بوده که با محدود شدن نامزدهای دعوت شده به اصلاحطلبان، برنامه عملاً به یک میتینگ سیاسی تبدیل شده است که طبیعتاً خلاف مجوزی است که در ابتدا صادر شده است.
برگزار شدن این میتینگ بی شک نقطه منفی بزرگی در کارنامه مدیریتی دکتر غلامی خواهد بود. حادثهای که یادآور ضعف نظارت او در دوره قبلی مدیریتش است. مدیریتی که حوادث تلخ سالهای اصلاحات در این دانشگاه را رقم زد. غلامی که در ابتدا دانشجویان را متهم به انتشار اخبار غلط متهم کرده بود حالا با اظهارات نماینده ولی فقیه در دانشگاه و تبدیل مناظره ادعا شده به میتینگ انتخاباتی در برابر یک دو راهی قرار دارد. او یا باید با نادیده گرفتن قانون دل رفقای اصلاحطلبش را بدست آورد یا راه روند با قاطعیت در برابر این سوء استفاده از بیت المال را بگیرد و اجازه ندهد دوباره بی قانونی عدهای توانمندی مدیریتی او را زیر سوال ببرد. حال باید ببینیم آیا غلامی حاضر است اعتبار مدیریتش را برای رأی آوردن دوستان اصلاحطلبش خرج کند یا نه؟