به گزارش خبرگزاری دانشجو از اهواز، میزگرد دانشجویی اصلاح طلب، اصولگرا؛ کدام استقلال، کدام پیروزی به همت بسیج دانشجویی در سالن دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان برگزار شدو
در این مناظره دو فعال دانشجویی و رسانه حضور داشتند که از جریان اصولگرا بهروز کلاته عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور و از جریان اصلاح طلب افشار پرویزی بابادی به مناظره پیرامون انتخابات هفتم اسفندماه پرداختند.
در ابتدای مناظره، بابادی فعال اصلاح طلب به عقیه مجلس شورای اسلامی در کشور ایران پرداخت و اظهار داشت: تاریخچه مجلس شورای اسلامی به دوره اشکانی و مجلس مهستان برمی گردد که در این مجلس مهستان شاهزدگانی که از قدرت بازمانده بودند حضور داشتند و این مجلس هیچ دخالتی نداشت.
وی افزود: مجلس پس از دوره مشروطه و امضای آن در کشور شکل می گیرد که هدف اصلی مشروطه خواهان در آن دوره در واقع سرشکن کردن قدرت بود و می خواستند قدرت را مهار کنند و نگذارند شاهان هر کاری که می خواهند در کشور به راحتی انجام دهند و کشور را به تاراج ببرند.
این فعال رسانه اصلاح طلب خوزستان در ادامه افزود: قبل از انقلاب در طول تاریخ ما 24 مجلس مردمی داشتیم که این مجالس به شکل رسمی تا 21 بهمن 57 بودند که پس از پیروزی انقلاب اسلامی این مجلس تعطیل و منحل شد.
پرویزی اظهار داشت: سال 59 اولین مجلس شورای اسلامی کشور با حضور همه جریانات فعال وقت تشکیل می شود و تا الان که ما شاهبد این بودیم که نهمین مجلس در حال پایان است.
این فعال اصلاح طلب در پاسخ به اینکه کدام مجلس بهتر است گفت: ببینید نمی توانیم بگویم مجلس اول بهتر است یا مجلس نهم هر چند برخی خوبی ها داشتند و برخی بدی های داشتند ولی مجلس اول به خاطر فراز و نشیب های که داشت یکی از فعال ترین مجالس بود و ما دیدیم در این مجلس همه جریانات حضور داشتند و در این مجلس حتی می بینیم اولین رئیس جمهور انقلاب اسلامی یعنی بنی صدر عزل می شود.
بابادی بیان کرد: برخی مجالس به ضرر منافع خوزستان بوده است از جمله مجلس نهم که منافع خوزستان از جمله آب را تاراج کرد ولی همین مجلس برای اصفهان بهترین مجلس است چرا که اب را از خوزستان برای زاینده رود منتقل کرد.
فعال رسانه ی اصلاح طلب بیان کرد: فضای مجالس در دوران احمدی نژاد و روحانی قابل قیاس نیست و آنقدر در این دوسال روحانی از وزرا سوال پرسیده شده است که شاید در طول تاریخ مجلس شورای اسلامی غیرقابل قیاس است و حساب آن از دست همه خارج شده است.
وی درباره فعالیت احزاب در انتخابات بیان کرد: متاسفانه در کشور ما احزاب بیمار است و کارکرد حزبی ندارد و متاسفانه فقط در ایام انتخابات احزاب فعال می شوند و لازمه حزب گرایی این است که فعالیت حزبی در راستای منافع ملی تعریف شود و اگر تضادی پیش بیاید حق با منافع ملی است.
پرویزی بابادی تصریح کرد: احزاب فقط اشخاص را معرفی میکنند در حالی که باید احزاب برنامه ارائه دهند و مردم بتوانند در وهله اول برنامه های احزاب را ارزیابی کنند و بعد بدانند آیا این برنامه می تواند مشکلات را حل کند و اینکه افراد می توانند برنامه ها را اجرایی کنند.
وی با اشاره به مشکلات خوزستان تصریح کرد: خوزستان مشکلات زیادی دارد ولی نمایندگان خوزستان آنقدر که نگران دست دادن طریف با کری هستند و یا نگران لباس اشتون هستند به فکر فقر و فساد در مشور نیستند.
این فعال اصلاح طلب بیان کرد: باید یاد بگیریم که کارسیاسی با سیاسی کاری متفاوت است و کسانی که سیاسی کاری می کنند برای رسیدن به قدرت هر کاری می کنند و سر مردم کلاه می گذارند.
وی درباره دولت احمدی نزاد بیان کرد: دولت نهم و دهم بلای سرمملکت آورد که تا سالها اثر منفی روی اقتصاد می گذارد و کشوری با توسعه اقتصادی مثبت 6 درصد را در عرض هشت سال به منفی 6درصد می رساند و نفت 130 دلاری را فروخت و معلوم نیست کجا خرج کرد و طرح های نامعلومی چون مسکن مهر را کلید زد و نفت را 20 دلار تحویل روحانی داد و یا ببیند قطعنامه های سازمان ملل را کاغذپاره می خواند.
این فعال اصلاح طلب با اشاره به وظیفه مجلس در مقابله با دولت ها گفت: در دولت پاک ورز احمدی نژاد بیشترین دزدی ها از جمله اختلاس 3 هزار میلیاردی رخ می دهد.
وی به جریان انحرافی اشاره کرد و گفت: احمدی نزاد با هاله نور خود 11 روز خانه نشینی کرد و مقابل فرمان ولی فقیه ایستادگی کرد و این یک انحراف بزرگ بود و دولت یازدهم اقدامات زیادی کرده است که برجام مهترین آنها است.
بهروز کلاته عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور در ادامه این مناظره دانشجویی در دانشگاه رامین بیان کرد: در ابتدا لازم می دانم بگویم واقعا دولت باید برای مهار گرد و خاک اقدامی انجام دهد و امروز خوزستان 80 میلیون است و همه کشور مثل خوزستان نگران این بحران های زیست محیطی است.
وی تصریح کرد: همه بویژه خانم ابتکار باید دست از سیاسی کاری بردارد و به جای هزینه اعتبار مبارزه با ریزگردها در مسایل سیاسی در حل بحران ریزگردها در خوزستان صرف کند و وزیر بهداشت نیز باید نگران سلامت مردم باشد و نباید رشادت ها و جانفشانی های خوزستانی در دفاع از ایران را فراموش کرد و اینکه همه ما امنیت و استقلال خود را مدیون رشادت های مردم خوزستان و عشایر غیور هستیم.
عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور تصریح کرد: قبل از انقلاب مجالس به هیچ وجه مردمی نبودند و مجلس نوکر شاهان بودند و از خود اختیاری نداشتند و افراد استثنایی چون مدرس در این مجالس توانستند به تنهایی اقداماتی انجام دهند.
وی در ادامه گفت: مجالس قبل انقلاب دست یک عده خاص بود و می بینیم همین مجلس رضاخان را سپهسالار و سپس شاه می کند و یا بعد از آن سلطنت را به پسرش می رساند و به معنای واقعی نمی شود گفت مجلس به معنای مجلس قبل انقلاب وجود نداشت.
کلاته فعال اصولگرا بیان کرد: مجلس شورای اسلامی بعد از انقلاب تحرک و چالاکی خاصی را دارد و می بینیم همین مجلس رئیس جمهور را عزل می کند و یا در همین اواخر مجلس از احمدی نژاد سوال می پرسد و هر طرحی مختصات خاص خود را دارد.
وی درباره اینکه کدام مجلس بهتر است اظهار داشت: باید هر مجلس را در ظرف زمان خود سنجید و مثلا ببینید مجلس پنجم طرح مادام العمر شدن هاشمی را تصویب می کند که واقعا طرح شرم آوری است و یا مجلس ششم که یکی از مجالسی بود که در عکس آرمان های انقلاب تا توانست طیغان کرد و طرح شرم آور و توهین آمیز دوقلو و یا در آخر استعفا و تجمع را کلید زد.
این فعال دانشجویی اصولگرا اظهار داشت: شما اگر به اسناد مراجعه کنید می بینید مجلس ششم چه بلایی سر مملکت آورد و طرح های که مطلوب ضد انقلاب بود از جمله طرح 3 فوریتی بسته شدن انرزی هسته ای و یا نامه جام زهر را نوشت و به تصویب رساند.
کلاته در پاسخ به سوال درباره فضای آزاد در کشور کشور بیان کرد: فضای آزادی در دولت های مختلف، متفاوت است مثلا این دولت روحانی که مدعی آزادی است چه بلای سرآزادی آورده است و وزیر صنعت خطاب به ملت می گوید اگر ماشین خارجی بگیرید ضد انقلاب هستید و یا رئیس جمهور مدعی آزادی با ادبیات تند دانشجویان و مردم را بزدل، ترسو و بروند به جهنم مورد خطاب قرار می دهد.
این فعال اصولگرا گفت: رئیس جمهور که مدعی آزادی است به مردم بگویند این چه آزادی است که دولت پیگیری می کند شما ببیند روز دانشجو یک جلسه نمایشی است و افراد را با اتوبوس و از بیرون وارد جلسه کردند و حتی جای نشستن آنها را در سالن مشخص کردند و افراد را دست چین کردند و تنها دو منتقد اجازه صحبت پیدا می کند و جالب است نماینده انجمن های علمی را نیز مطابق جریان سیاسی خود انتخاب می کنند!
کلاته بیان کرد: در این دولت در هر روز 15 هزار جوان بیکار می شود و دولت تنها کاری که می کند یارانه قشر کارگر را مثل اب خوردن قطع می کند ولی پول ممکلت را به هواپیمای ایرباسی می دهد که قرار است تازه 15 سال بعد به ایران تحویل دهند و تنها اینها می توانند در فرودگاه مهرآباد مورد استفاده قرار گیرند.
وی افزود: در این دوسال دولت همه چیز را به گردن دولت قبلی انداخته است و معلوم نیست تاکی قرار است دولت روحانی نتیجه بی تدبیری های خود را گردن احمدی نژاد بیاندازد و واقعا اگر احمدی نزاد بود روحانی می خواست چه بگوید؟!!
این فعال دانشجویی گفت: با اقدامات دولت روحانی هر ایرانی بیش از 2 میلیون تومان بدهکار شده است و این نتیجه تدبیر و امید دولت یازدهم بوده است و برجام کشور را به سمت قهقرا سوق می دهد و روز به روز فقیرتر می کند.
کلاته بیان کرد: امیدواریم به نماینده ای رای دهید به درد مردم و مشکلات مردم رسیدگی کند و فرق نمی کند با دولت یا ضد دولت باشد و اینکه مجلسی در 20 دقیقه برجام تصویب می کند به درد مملکت نمی خورد.
وی گفت: ضریب جینی در این دوسال به 1 رسیده است و مردم فقیرتر شدند و از طرفی دولت روحانی که مدعی آزادی است چرا اجازه نمی دهد درباره فساد زنگنه در پرونده کرسنت بررسی شود و اینکه بخاطر حضور هاشمی در پرونده کرسنت کشور میلیاردهای دلار ضرر کرده است.
این فعال اصولگرا بیان کرد: در این دولت رانت 650 میلیون یورویی توسط وزیر صنعت شکل گرفته است ولی کسی جرئت ندارد حرفی بزند و در این دولت کد شبنم که باعث کنترل قاچاق می شد حذف شد.
وی گفت: امروز کسانی ادعای قانون می کنند که در سال 88 در آن فتنه آمریکایی قانون شکنی کردند وعلیه نظام شمشیر کشیدند و امروز هم بی بی سی از همین لیست و همین افراد در انتخابات حمایت می کند و باید اصلاح طلبان و کسانی که در لیست هاشمی هستند و انگلیس از آنها حمایت می کنند تکلیف خود را با بی بی سی مشخص کنند.