به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدی عرب و مرتضی داودوندی از اعضای کمیته نظارت بر نشریات دانشجویی دانشگاه تفرش به نشانه اعتراض به عدم حمایت دانشگاه از نشریات دانشجویی و کمکاری مسئولان فرهنگی در رسیدگی به امورات نشریات دانشجویی ازسمت های خود استعفا دادند.
کمیته نشریات وظیفه نظارت برعملکرد فعالیت نشریات دانشجویی و هم چنین حمایت از نشریات را به عهده دارد.
مهدی عرب، عضو کمیته ی نظارت بر نشریات به مشکلات نشریات دانشجویی دانشگاه تفرش اشاره کرد و گفت: عدم حمایت مادی و معنوی از فعالین نشریات دانشجویی و دانشجویان فعال در این زمینه یکی از مهمترین مشکلات موجود می باشد.
وی ادامه داد : در دانشگاه تفرش برای چاپ یک نشریه در کوچکترین سایز و حتی به صورت سیاه و سفید و با تیراژ پایین دانشجویان با مشکلات فراوانی روبرو هستیم و دانشگاه برای پرداخت هزینه های صورت گرفته توسط دانشجویان سنگ اندازی می کند و همه این کم لطفی ها در حق نشریات دانشجویی و فعالیت های فرهنگی، در شرایطی می باشد که مسئولان دانشگاه در سایر امورات متفرقه هزینه های گزافی را صرف می کنند .
عضو کمیته نظارت بر نشریات دانشگاه تفرش با اشاره به نیاز مبرم وضعیت دانشگاه به افزایش فعالیت های فرهنگی عنوان کرد : با توجه به جمعیت دانشجویی موجود در دانشگاه تفرش و لزوم تقویت فعالیت های فرهنگی و جنبشی ما در دانشگاه، شاهد محدودیت هایی هستیم که به هیچ وجه این موارد قابل توجیه نیست.
عرب به یکی از قانون گریزی های اخیر کمیته نظارت بر نشریات اشاره کرد و گفت: یکی دیگر از کمکاری ها و بی قانونی های صورت گرفته در چند وقت اخیر این می باشد که در دانشگاه تفرش برای جشنواره نشریات دانشجویی که هم اکنون در تهران در حال برگزاری می باشد، دانشگاه به جای آنکه برای این برنامه طبق قانون از مدیران مسئول نشریات دانشجویی برای شرکت دعوت به عمل بیاورد، در اقدامی غیر قانونی دانشجویانی را برای شرکت در این جشنواره ی کشوری اعزام کرده اند که مدیر مسئول هیچ نشریه نیستند و حتی این افراد توسط کمیته ناظر بر تشکل های دانشجویی صلاحیتشان رد شده است.
وی به دیگر مشکلات کمیته نظارت بر نشریات اشاره کرد و گفت : عدم مدیریت جلسات شورای ناظر بر نشریات نیز یکی دیگر از مشکلات پیش روی دانشجویان این دانشگاه می باشد که این عدم مدیریت صحیح جلسات باعث آن شد که چند وقت پیش عضو هیأت علمی کمیته ی نظارت بر نشریات نیز استعفا دهد.
مشکلات دانشجویان که در دولت یازدهم در دانشگاه تفرش به شدت اوج گرفته است
عضو کمیته نظارت بر نشریات دانشگاه تفرش ادامه داد: نگاه نابرابر و نا عادلانه به تشکل های دانشجویی نیز یکی دیگر از مشکلات فرهنگی پیش روی دانشگاه تفرش می باشد، به طوری که این بی مهری مسئولان دانشگاه باعث آن شده است که صدای اعتراض جریان های انقلابی دانشگاه شنیده شود.
عرب افزود: ضعف در مدیریتی بدنه معاونت فرهنگی دانشگاه تفرش به وضوح دیده می شود که مشاهده این سوء مدیریت توسط دانشجویان باعث شده است بارها و بارها شاهد برگزاری تجمع توسط دانشجویان آن هم با عقاید و سلیقه های مختلف در سطح دانشگاه تفرش باشیم و مسئولان نشریات دانشجویی نیز برای آنکه صدای اعتراضشان را به گوش مسئولان امر برسانند، بارها و بارها مقالات و یادداشت های مختلفی را پیرامون سوء مدیریت مسئولان دانشگاه به چاپ رسانده اند.
وی با اشاره به مشکلات دانشجویان که در دولت یازدهم در دانشگاه تفرش به شدت اوج گرفته است، عنوان کرد : نکته حائز اهمیت این است که امیدبخشی و تدبیری که دولت شعار آن را سر داده است، امروز در وادی عمل به سرد شدن و رخوت دانشجویان از فعالیت های فرهنگی در دانشگاه منجر شده است.
لازم به ذکراست، اعضای دانشجویی کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه ها با آرای مدیران مسئول نشریات هر دانشگاه برای مدت یک سال انتخاب می شوند.