به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از رشت، کارگاه آموزشی فناوری های نوین و اکسترودرها در تولید غذای آبزیان با سخنرانی Thomas Runde از شرکت Tietjen و با حضور اعضای هیات علمی، دانشجویان، محققین و علاقمندان حوزه شیلات در سالن اجتماعات دانشکده منابع طبیعی دانشگاه گیلان برگزار شد.
در این کارگاه فرآیند ساخت غذای مصنوعی آبزیان از آماده سازی اولیه نمونه ها تا مراحل پخت و افزودن ترکیبات ریز مغذی و چگونگی انجام این فرآیندها در تولید غذای اکسترودر در تولید غذای آبزیان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.