به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از یزد، نشست علمی با عنوان « کاربرد پرینترهای سهبعدی» با حضور پروفسور جواد زربخش، نماینده دانشگاه یوهانس کپلر از لینز اتریش در دانشگاه یزد برگزار شد.
هدف از برگزاری این همایش علمی انتقال تکنولوژی و مبادلات علمی و بررسی زمینههای همکاری با استادان و دانشجویان دانشگاه یزد بود.
زربخش گفت: این پرینترها وسیلههایی هستند که با استفاده از آنها میتوان از فایلهای سهبعدی که در کامپیوتر وجود دارد نمونه سهبعدی واقعی و قابل لمس ساخت.
وی افزود: این پرینترها به روشهای مختلفی از جمله FDM این روش برای مدلهای مفهومی، تست نمونه و برقراری ارتباط بین طراحی و نمونه نهایی بسیار مناسب است SLA یکی از بهترین راههای تولید نمونههای اولیه بسیار دقیق، با دوام و ارزان قیمت است SLS برای نمونهسازی سریع و تولید قطعات کم حجم استفاده میشود) و ... کار میکند.
وی افزود: در دستگاه CNC دورریز مواد زیاد است اما در پرینترهای سهبعدی خاصیت موادگذاری به صورت لایهبندی وجود دارد که هر ساختار شبکهای را میتواند تولید کند.
وی در ادامه به بازار کار این تکنولوژی نهچندان جدید اما فراگیر اشاره کرد و افزود: پیشبینی که در بازار سال ۲۰۱۳ انجام شد این بود که ۲ میلیارد دلار در این سال، از این تکنولوژی به دست خواهد آمد که این پیشبینی به حقیقت پیوست و در فاصله پنج سال این تکنولوژی در بازار ۲۸درصد رشد پیدا کرد.
www.3DWare.ir