به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی در بیانیهای که در همایش اقتصاد سیاه قرائت شد، اعلام کرد: از مسئولان درخواست میکنیم با انتشار شفاف اطلاعات اقتصادی کشور مردم را همراه خود فرض کنند تا گامهای عملی در راستای فسادزدایی برداشته شود. متن کامل این بیانیه به این شرح است:
بیش از یکدهه از ابلاغ فرمان 8 مادهای مقام معظم رهبری در مبارزه با مفاسد اقتصادی میگذرد اما متاسفانه هنوز شاهد ایجاد یک مبارزه واقعی با عزم راسخ در میان مسولین و نهادهای قانونی و قضایی نبودهایم.
و با اینکه سالها از انقلاب اسلامی مردم ایران میگذرد، بروز فسادهای مختلف، تکرار رانت خواریهای میلیاردی و بهرهمندی قشر خاص از مزایای نامشروع و عدم شفافیت در ارکان اجرایی و بعضا قضایی کشور، امید مردم را در مبارزه علیه بی عدالتی و پیگیری حق و انصاف کمرنگ نموده است.
مگر نه این است که امام این امت فرمودند: اگر من پایم را کج گذاشتم، ملت موظف است که بگویند پایت را کج گذاشتی، خودت را حفظ کن...
مگر امام نفرمود: باید سعی شود تا از راه رسیدهها و دین به دنیا فروشان، چهره کفرزدایی و فقرستیزی روشن انقلاب ما را خدشه دار نکنند و لکه ننگ دفاع از مرفهین بیخبر از خدا را بر دامن مسئولین نچسبانند.
مگر امید مستضعفین جهان نگفت: آنهایی که در خانههای مجلل، راحت و بی درد آرمیدهاند و فارغ از همة رنج ها و مصیبتهای جان فرسای ستون محکم انقلاب و پابرهنههای محروم، تنها ناظر حوادث بودهاند و حتی از دور هم دستی بر آتش نگرفتهاند، نباید به مسئولیتهای کلیدی تکیه کنند که اگر به آنجا راه پیدا کنند چه بسا انقلاب را یک شبه بفروشند و حاصل همه زحمات ملت ایران را بر باد دهند.
مگر فریاد عدالت خواهی امام به گوش نرسید که: چراکه اینها هرگز عمق راه طی شده را ندیدهاند و فرق و سینه شکافته نظام و ملت را به دست از خدا بی خبران مشاهده نکردهاند و از همه زجرها و غربتهای مبارزان و التهاب و بی قراری مجاهدان که برای مرگ و نابودی ظلم بیگانگان دل به دریای بلا زد هاند، غافل و بیخبرند.
یا مگر از امام نشنیدیم که گفت: ثروتمندان هرگز به خاطر تمکن مالی خود، نباید در حکومت و حکمرانان و اداره کنندگان کشور اسلامی نفوذ کنند. در حکومت اسلامی بهای بیشتر و فزونتر از آن کسی است که تقوا داشته باشد، نه ثروت و مال و قدرت.
و در آخر مگر مسئولین فراموش کرده اند که امام گفت: تنها آنهایی تا آخر خط با ما هستند که درد فقر و محرومیت را چشیده باشند. فقرا و متدینین بیبضاعت گردانندگان و برپادارندگان واقعی انقلاب هستند، ما باید تمام تلاشمان را بنماییم تا به هر صورت که ممکن است خط اصولی دفاع از مستضعفین را حفظ کنیم.
امروز چگونه شده است که مسئولین از بالاترین دهکهای درآمدی هستند و در حالیکه گوی سبقت در شمالیترین نقاط تهران را از یکدیگر میربایند میخواهند درد فقرا و محرومین را چشیده و برای حل مشکلات آنها دست و پنجه نرم کنند؟ امروز چگونه دولت ادعای مبارزه با فساد و اشرافیگری میکند در حالیکه چندین وزیر کابینه بیش از 1000 میلیارد تومان دارایی دارند؟ ادعای مبارزه با فساد در حالی در دولت فعلی نقل برخی محافل است که بنا به گزارش دقیق مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی شاخصهای فساد اقتصادی در 3 سال اخیر رشد قابل ملاحظهای داشته است.
اما اینکه چرا مبارزه با فساد در حد چند سمینار و همایش باقی می ماند و هیچ عزم جدی برای مقابله موثر با فساد وجود ندارد و چرا اقدام اساسی در راستای مبارزه با مفاسد اقتصادی و فساد سیستمی موجود در کشور صورت نمیگیرد از دیگرسوالات بی پاسخ این حوزه است که کسی عزمی برای پاسخ بهآن نیز ندراد. اینگونه اهمال در زمینه مبارزه با فساد راه را برای دشمنان اسلام و انقلاب هموار کرده است تا مسئولین نظام را شریک دزد و رفیق قافله جلوه دهند که این مسئله سمی مهلک برای نظام مقدس جمهوری اسلامی بشمار میرود. بر همین اساس است که رهبر انقلاب اسلامی میفرمایند: «مشروعیت من و شما وابسته به مبارزه با فساد، تبعیض و نیز عدالتخواهی است. این، پایه مشروعیت ماست.»
در امر مبارزه با فساد هیچگونه تبعیضی قابل قبول نیست و آن چنان که رهبر انقلاب اسلامی در پیام ۸ مادهای تاکید داشتند در امر مبارزه با فساد نباید هیچ تبعیضی دیده شود. هیچکس و هیچ نهاد و دستگاهی نباید استثنا شود. هیچ شخص یا نهادی نمیتواند با عذر انتساب به ایشان یا دیگر مسوولان کشور، خود را از حسابکشی معاف بشمارد و با فساد در هر جا و هر مسند باید برخورد یکسان صورت گیرد.
و چه زیبا رهبر انقلاب اسلامی درباره سختیهای مبارزه با فساد اقتصادی فرمودند: «با آغاز مبارزه جدی با فساد اقتصادی و مالی، یقیناً زمزمهها و بتدریج فریادها و نعرههای مخالفت با آن بلند خواهد شد. این مخالفتها عمدتاً از سوی کسانی خواهد بود که از این اقدام بزرگ متضرر میشوند و طبیعی است بدخواهانی که با سعادت ملت و کشور مخالفند یا ساده دلانی که از القائات آنان تأثیر پذیرفتهاند با آنان همصدا شوند. این مخالفتها نباید در عزم راسخ شما تردید بیفکند.»
عرصه مهم مبارزه با فساد در ساختار اقتصاد ایران به لحاظ پیچیدگی و چندلایه بودن نیاز به حمایت در جنبههای گوناگون دارد. مهمترین گام شفافیت و آگاه سازی عمومی است. در این راستا از مسئولین محترم اجرایی کشور درخواست مینماییم با انتشار شفاف اطلاعات اقتصادی کشور مردم را همراه خود فرض کرده تا با کمک مردم متعهد، متخصص و انقلابی گامهای عملی در راستای فسادزدایی برداشته شود.
از دیگر راهکارهای قطعی مبارزه با فساد می توان به موارد ذیل مختصرا اشاره کرد:
ما دانشجویان و حقوقدانان انقلابی با چشمانی همیشه بیدار به دنبال شناسایی مفسدین و متخلفین از قوانین بوده و با مدیران فاسد و خیانتکار در هر مقام و مسندی که باشند برخورد انقلابی خواهیم کرد و در این راه از کلیه مردم شریف ایران، مدیران و مسئولان مؤمن و انقلابی دعوت میکنیم تا برای ریشه کنی کامل فساد از پای ننشسته و برای مبارزه بی وقفه با فساد آستینهای خود را بالا زنند.
والسلام علی من التبع الهدی