اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
علی جهرمی، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان علوم پزشکی کرمان در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، به دیدار هر ساله رهبر معظم انقلاب با دانشجویان اشاره کرد و با بیان اینکه دانشجویان باید در دیدار با رهبری به مهمترین مسائل کشور بپردازند، گفت: اگر بنده در این دیدار حضور می یافتم، اولین مسئله ای که عرض می کردم، مسئله فسادهای گسترده اقتصادی و بانک های ربوی است که بلای جان مردم ما شده و خون آن ها را در شیشه می کنند و دردناک تر از مسئله فساد و بانک های ربوی مسئولانی هستند که مفسدان و غارتگران بیت المال را ذخیره نظام می دانند و بانک های ظالم را مظلوم می خوانند.
وی افزود: این مفاسد و ظلم ها باعث بی اعتمادی مردم به نظام عزیز ما می شود که برای رسیدن به این مرحله هزاران شهید تقدیمش کرده ایم. چگونه است که هشت هزار میلیارد از حساب فرهنگیان مظلوم ما اختلاس می کنند و آقایان به جای برخورد با عاملان در پی ماله کشی و پاک کردن صورت مسئله هستند و مدعی می شوند که این هشت هزار میلیارد معوقه هست نه چیز دیگر. چگونه است که یک فرهنگی عزیزما باید برای گرفتن یک وام یک میلیون تومانی باید هزار کاغذ را امضا کند و هزار گردنه را طی کند تا شاید بعد از این سنگ اندازی ها بتواند وام مختصری بگیرد اما آقایان بدون هیچ سختگیری وام های چند هزار میلیاردی از حساب همین معلمان به رفقا و دوستانشان می دهند؟
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمان تصریح کرد: چگونه است که با گیرندگان حقوق های نجومی برخوردی نمی شود و برای دفاع از این زالوصفتان آن ها را ذخیره نظام می خوانند و بی سر و صدا این افراد را از یک صندوق به صندوقی دیگر منصوب می کنند؟
جهرمی در ادامه با بیان اینکه مسئله دیگر مسئله بانک های ربوی و ظالمی است که هیچ سود و خدمتی برای مردم ندارند، افزود: بانک هایی که با ربا، پول و زندگی مردم را آلوده کرده اند و روز به روز مردم را بیشتر به خود بدهکار می کنند. بانک هایی که باید سرمایه خود را در تولید بگذارند؛ ولی تبدیل به بنگاه خرید و فروش املاک شده و از این طریق کسب سود می کنند. بانک هایی که بعضا با فریب مردم، پول آن ها را با عنوان حساب قرض الحسنه جمع می کنند و به جای صرف در کارهای خیر و عام المنفعه و رسیدگی به نیازمندان، بیش از پنجاه درصد این پول را به عنوان وام به کارمندان خود می دهند. بلی این مفسدان و زالو صفتان هستند که با اختلاس و دزدی جیب های خود را پر پول می کنند و اعتماد مردم را از نظام عزیزما سلب می کند؛ لذا از قوه محترم قضائیه عاجزانه درخواست می کنیم؛ حال که قوه مجریه فعلی ما اهتمامی به جلوگیری از فساد ندارد، شما با برخورد قاطع و انقلابی خود مانع گسترش فساد و بی اعتمادی بیشتر مردم به نظام شوید.
وی تصریح کرد: مسئله دوم، مسئله توجه به جوانان و اشتغال آن هاست. متاسفانه دولتمردان ما باوجود این که رهبر انقلاب با انتخاب شعار "اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال" بر این مسئله تاکید کرده اند؛ ولی تا کنون عملکرد مثبتی از این بزرگواران در جهت تحقق این شعار و توجه به اشتغال جوانان ندیده ایم. آقایان با باز کردن دروازه های واردات کشور برای بیگانگان تولید کشور و اشتغال جوانان را به قهقرا برده اند. هر روز خبر تعطیلی یک واحد صنعتی و بیکار شدن تعداد بیشتری از جوانان را می شنویم و واحد های صنعتی هم که تاکنون تعطیل نشده اند با حداقل توان و ظرفیت خود کار می کنند.
جهرمی ادامه داد: بهتر است آقایان به جای مایه گذاشتن از ربنای خواننده معلوم الحال و سرگرم کردن مردم، کمی به خود بیایند و فکری به حال وضعیت تولید و اشتغال جوانان کنند. ربنای فلانی برای جوان کار نمی شود، ربنای فلانی برای جوان حقوق نمی شود، ربنای فلانی برای جوان تشکیل خانواده نمی شود.
وی تصریح کرد: مسئله بعدی، مسئله سند ۲۰۳۰ است. سندی که آقایان بی سر و صدا به دنبال اجرای آن بودند. سندی که فرهنگ جهاد و شهادت ما را خشونت می داند و نباید آن را به فرزندانمان بیاموزیم. سندی که همجنسگرایی را قانونی می داند، سندی که با آن می خواهند فرهنگ پوسیده خود را به ما قالب کنند. چه زیبا فرمود رهبر فرزانه ما، چرا ما باید سند سازمانی را اجرا کنیم که تحت سلطه قدرت هاست؟ چرا ما با داشتن قرآن و فرهنگ اسلام ناب محمدی و سابقه و تاریخچه فرهنگی غنی باید سندی را اجرا کنیم که توسط کشورهایی نوشته شده که در پایین ترین سطح فرهنگ هستند؟ باید دوباره به آقایان یادآور شویم که این جا جمهوری اسلامی ایران است، تَکرار می کنم جمهوری اسلامی ایران.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمان یادآور شد: اما مسئله آخر مسئله فتنه است. موضوعی که تا جمهوری اسلامی برپاست، خط قرمز ماست. این روزها شنیدیم که فتنه گران نانجیب ۸۸ در انتخابات شرکت کرده اند. نانجیبانی که کشور را به آشوب کشاندند و به انقلاب ضربه زدند؛ اما امروز در انتخابات شرکت می کنند و آن را دموکراتیک می خوانند. امروز این افراد دوباره با کمال پررویی سر از لاک خود بیرون آورده و رجز می خوانند؛ اما بدانند اگر لازم باشد یک بار دیگر موج نهم دی ماه تکرار خواهد شد و شما را به زباله دان تاریخ می فرستیم.