روحانی به دانشگاه میرود، از لزوم نقد میگوید، اما دانشجویان منتقد فرصت سخنرانی در مقابل وی را پیدا نمیکنند. حتی به تعداد کافی هم از دانشجویان وابسته به تشکلهای سیاسی در سالن مراسم حضور نداشتند.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو-سیدمهدی حاجیآبادی؛ حسن روحانی روز گذشته در جمع تعدادی از اساتید و دانشجویان دانشگاه تهران به مناسبت آغاز سال جدید تحصیلی سخن گفت و چندین باره به مدح نقد و انتقاد کردن پرداخت که گویی همچنان یا در کسوت نامزد انتخابات ریاست جمهوری است و یا در مسیر تعهد مسئولیت و بالتبع پاسخگو بودن نسبت به عملکردها، به قول خود، نو سفر است.
روحانی در رسای نقد گفت: «انحصار خطرناک است، آزاد بگذارید، رقابت را آزاد بگذاریم و برای نقد و مشارکت همه را تشویق کنیم»، اما با مرور به حواشی حضور روحانی در دانشگاه تهران، میتوان این برداشت را کرد که عملکرد آقای رییسجمهور و تیم وی، حداقل در روز گذشته نافی اعتقاد شخص رییسجمهور بر لزوم نقد و آزادی بیان بود.
روحانی به دانشگاه میرود، از لزوم نقد میگوید، اما دانشجویان منتقد فرصت سخنرانی در مقابل وی را پیدا نمیکنند. حتی به تعداد کافی هم از دانشجویان وابسته به تشکلهای سیاسی در سالن مراسم حضور نداشتند. روحانی در ایام تبلیغات انتخابات اخیر نیز بارها بر نقد دولت تأکید میکرد، اما در عمل شکایت معاونت حقوقی رییسجمهور از رسانههای منتقد و برخی نمایندگان منتقد دولت، به وقوع پیوست.
پس از برخورد دوگانه روحانی در سخنان زیبا در تعریف نقد و بستن دهان منتقدان، دانشجویان با هشتگ #آزادی_میخواهیم به استقبال تناقضهای رئیسجمهور رفتند.زینب حسنی در همین مورد نوشت: وقتی #روحانی مسئولین تشکلهای دانشجویی روبه رسمیت نمیشناسه واجازه صحبت به آنها نمیدهد ینی آزادی بیان کشک.
یکی دیگر از کاربران هم در قالبی طنز با انتقاد از مردم که به روحانی رای ندادند نوشت: چقده! به این دانشجوای هالو گفتم به رئیسی رای ندید؛ اگه الان روحانی رئیس جمهور بود آزادی داشتیم به رسمیتمون میشناختند.
سعید تواناراد دبیر سیاسی اتحادیه انجمنهای اسلامی مستقل هم در این مورد گفت: #دانشگاه_یتیم یعنی رئیس جمهور ۱۵ مهر به دانشگاه بیاید در حالی که هنوز وزیر علوم دولتش را معرفی نکرده! از این وضعیت بد علمی.
کارنامه تاریک آزادی بیان روحانی در روز روشن منتقدان حجتالاسلام روحانی معتقدند که او در زمینه آزادی بیان کارنامه روشنی ندارد؛ جدای از شکایتهایی که از رسانههای منتقد در دولت حجتالاسلام روحانی انجام شده، منتقدان حجم "زیاد" کنایهها و بعضاً "اهانت"های حجتالاسلام روحانی در قبال منتقدان را جزو نشانههای مهم عدم اعتقاد واقعی ایشان به این شعار میدانند. امید نیکو از فعالین دانشجویی هم با اشاره به جو امنیتی دانشگاهها در دوران روحانی نوشت: آغاز سال تحصیلی بدون حتی سخنرانی یک دانشجو! #آزادی_میخواهیم آقای روحانی! #دانشگاه_یتیم یعنی وزیر نداریم و #فتنهگر بجای متخصص همه کاره شده!
علیرضا رحیمی از دستگیری یک دانشجو به جرم انتقاد از استاد اصلاحطلب دانشگاه ملایر گفت و نوشت: وقتی #روحانی حرف ازآزادی دردانشگاه زدیادروزی افتادم که مسئول بسیج دانشگاه ملایروبه جرم انتقادازاستاد اصلاحطلب؛ بازداشت کردند!
نرگس بهشتی هم از فعالین اتحادیه انجمنهای دانشجویان مستقل در مورد شعارهای آزادی بیان روحانی گفت: ازنقدازادانه صحبت میشه وبه دانشجوهااجازه سخنرانی نمیدن. نشریات دانشجویی هم توقیف میکنن کی بودگف نشکنیم قلمهارونبندیم دهانهارو.
در میان سخنرانیهای رئیسجمهور در طول سالهای گذشته مواردی جمعآوری شده است که میتواند اهانت به منتقدان تلقی شود. آنچه در ذیل میآید بخشی از توصیفات رئیسجمهور درباره منتقدان است. در میان این گزارهها، از عناوینی، چون "عصر حجریها"، "بزدلهای سیاسی"، "اقلیت تندرو"، "هراسان و ترسان و لرزان"، "تازه به دوران رسیده"، تا توصیفاتی، چون "کاسبان تحریم"، "بددل، بدبین، بدزبان" و "یک عده کودک" و "دروغگو" و "فحاش" به چشم میخورد. این اقدام در کنار اقداماتی نظیر طرح دهها شکایت از سوی دولت علیه برخی رسانههای «منتقد» در جریان تبلیغات انتخاباتی و پس از آن به دلیل انتشار «گزارشهای انتقادی»، گروگانگیری بودجه صدا و سیما به دلیل پخش برخی گزارشهای «نقادانه» نسبت به عملکرد دولت و تعطیلی چندین و چند برنامه انتقادی سیما از جمله برنامه ثریا، صرفا جهت اطلاع و... با فشار مستقیم دولت و حمله همهجانبه دولتیها و جریان رسانهای زنجیرهای حامی آن علیه رسانه ملی، قطع صددرصدی یارانه مطبوعاتی رسانههای «منتقد» به بهانه دروغین استفاده از بودجه دولتی، عدم اجازه ورود روزنامههای «منتقد» دولت به نهاد ریاست جمهوری، عدم اجازه طرح سؤال خبرنگاران رسانههای «منتقد» از رئیسجمهور در کنفرانسهای خبری ۴ سال گذشته و توهین به منتقدان دلسوز با برچسبهایی نظیر خشونتطلب، تندرو، افراطی، دلواپس، بیشناسنامه، بیسواد، عصر حجری و... تنها گوشهای از تلاشهای دولت برای عینیت بخشیدن به شعار «آزادی بیان و انتقاد» در کنار متهم کردن رقبا به سرکوب شدید آزادی بیان و قلم بوده است. علی کرد هم از فعالین سابق دانشجویی با ذکر مطلبی طنز گفت: این بزرگواری ک. امروز گفته: «نقد باید آزاد باشد» منویاد اون دکترایی میندازه ک. میگن سیگار مضره وبسته ش. ازجیب پیرهنشون زده بیرون.
طاهری هم علت بستن دهان دانشجویان در حضور روحانی را عدم پاسخ مناسب داشتن وی در مورد فسادهایی است که درون دولت وجود داشته ذکر کرد و گفت: چه انتظاراتی دارید که روحانی بیاد به دانشجویان تریبون بده، بعد نتونه جوابشونو در مورد برادرش و برادر جهانگیری دوستان بده.
امان ازشهوت ریاست
امان ازشهوت قدرت
امان ازکسانی که خودرابه دیگران می فروشند.
ای مسلمان منصف ترین خریدار؛الله ست
إِنَّ اللَّهَ اشْتَرَى مِنَ الْمُؤْمِنِينَ أَنْفُسَهُمْ وَأَمْوَالَهُمْ بِأَنَّ لَهُمُ الْجَنَّةَ يُقَاتِلُونَ...................
شهید جوان بیست وچندساله حججی خودرابه الله فروخت.
دیدیدکه چگونه پیش خداعزیزشد؟
دیدید چگونه خدای متعال وی رابه دلایلی برجسته کرد و نشان داد تا در مقابل چشم همه قرار بگیرد ؟
دیدید چگونه الله وی را خرید؟
دیدیدچگونه وی را،نماینده شهدای ایران و افغانستان و عراق ودیگرجاهادرمقابل جبهه کفرواستکبارقرارداد؟
امان ازشهوت قدرت
امان ازکسانی که خودرابه دیگران می فروشند.
ای مسلمان منصف ترین خریدار؛الله ست
إِنَّ اللَّهَ اشْتَرَى مِنَ الْمُؤْمِنِينَ أَنْفُسَهُمْ وَأَمْوَالَهُمْ بِأَنَّ لَهُمُ الْجَنَّةَ يُقَاتِلُونَ...................
شهید جوان بیست وچندساله حججی خودرابه الله فروخت.
دیدیدکه چگونه پیش خداعزیزشد؟
دیدید چگونه خدای متعال وی رابه دلایلی برجسته کرد و نشان داد تا در مقابل چشم همه قرار بگیرد ؟
دیدید چگونه الله وی را خرید؟
دیدیدچگونه وی را،نماینده شهدای ایران و افغانستان و عراق ودیگرجاهادرمقابل جبهه کفرواستکبارقرارداد؟