دهمین دوره استارتآپ تریگر با شعار «کاربرد فناوریهای نوین در محصولات، خدمات مالی و بانکی» میزبان ایدههای خلاقانه دانشجویی در دانشگاه صنعتی شریف است.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو-حمیده آقاجانی؛ دانشجو که باشید مهمترین هدفتان بعد از کسب علم و مدرک یافتن یک شغل مناسب با درآمد مطلوب است. قطعا داشتن شغل مناسب آینده شما را از نظر اقتصادی تضمین میکند. شاید در راستای همین تفکر باشد که بسیاری از فارغ التحصیلان و دانشجویان در گذشته به دنبال یافتن شغلها و مناصب دولتی بودند، اما حالا دیگر تفکرات تغییر کرده است. بسیاری از دانشجویان از آغاز تحصیل در فکر کسب و کاری منحصربه فرد و شخصی هستند. دیگر سیستم شغل دولتی مطلوب
بسیاری از جوانان نیست بلکه این جوانان به دنبال کارآفرینی با بهرهگیری از فناوری و تکنولوژیهای روز دنیا هستند.
از سوی دیگر دانشگاهها هم در تلاشند تا از حالت درس محوری خارج شده و پروژههای دانشجویی را عملیاتی کنند. مرکز رشد دانشگاه صنعتی شریف یکی از مراکز دانشگاهی است که گامهای مهمی در این حوزه برداشته و این فرصت را فراهم کرده تا دانشجویان ایدههای خود در حوزههای مختلف را ارائه کرده و از آن دفاع کنند. این مرکز با برگزاری دورههای مختلف سرمایهگذارانی را جذب پروژههای دانشجویی میکند.
پشتسر گذاشتن ۹ دوره موفق، انگیزهای برای برگزاری دورههای بعدی
یکی از این دورهها، دورهی استارتآپ تریگر است که ۹ دوره موفق را پشت سر گذاشته است و در این روزها در حال برگزاری دهمین دوره آن است. استارتآپ تریگر یک رویداد آموزشی - رقابتی فشرده به مدت ۶ روز، با هدف ایجاد یک محیط سازنده برای خلق و پرورش ایدههای کارآفرینانه است.
در این رویداد، آموزشهای ضروری برای تبدیل ایده به یک استارتآپ خوب در کارگاههای آموزشی به شرکتکنندگان ارائه میشود. همچنین امکان تیمسازی برای صاحبان ایده و یا پیوستن به تیمها برای برنامهنویسان، مدیران تجاری، گرافیستها و یا متخصصان دیگر از طریق برنامههای شبکهسازی مقدور میباشد.
علی بنواری دبیر اجرایی دهمین رویداد استارتاپ تریگر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: موضوع دهمین دوره استارتآپ تریگر «کاربرد فناوریهای نوین در محصولات، خدمات مالی و بانکی» است و در باشگاه کسب و کار دانشبنیان و با همت مرکز رشد دانشگاه صنعتی شریف در حال برگزاری است.
وی ادامه داد: این رقابت در ۶ روز از ۲۸ مهرماه الی ۴ آبانماه در این باشگاه برگزار میشود. دانشجویان در ۴ روز ابتدایی طرحهای خود را در ملاقاتهای پرشتاب ارائه میدهند.
۹۰ ثانیه فرصت برای ملاقات پرشتاب
بنواری افزود: ملاقات پرشتاب به این صورت است که دو نفر رو به روی یکدیگر قرار میگیرند و ۹۰ ثانیه فرصت دارند طرح خود را ارائه کنند البته این زمان در قانون تجارت ۶۰ ثانیه است، اما با توجه به تازه کار بودن دانشجویان زمان را ۹۰ ثانیه در نظر گرفتهایم. همچنین صاحبان ایده باید در همین بازه زمانی طرح خود را به سرمایه گذاران ارائه کرده و آنها را متقاعد کنند.
دبیر اجرایی دهمین دوره استارتآپ تریگر گفت: در پایان روز چهارم دانشجویان به تیمهای ۳ تا ۵ نفره تقسیم میشوند و در دو روز پایانی در ۲ کارگاه عمومی و ۲ کارگاه تخصصی شرکت کرده و با کمک منتورها طرحهای خود را ارتقا میدهند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: سه تیم برتر شرکت کننده شانس ورود به برنامهی شتابدهندهی شریف و استقرار ۶ ماهه در مجتمع خدمات فناوری شریف به همراه حمایت مالی و مشاورههای فنی و کسب و کار را دارند، البته به این معنا نیست که سایر تیمها و طرحها رها شوند بلکه طرحهایی که قابلیت تجاری سازی و استارتآپ شدن هم داشته باشند مورد حمایت قرار خواهند گرفت.
به طور قطع داشتن یک ایده جذاب و خلاقانه آرزوی بسیاری از فارغ التحصیلان دانشگاهی است و یقینا هر فرد با توجه به استعداد و مهارتهای خود و پرورش آنها میتواند صاحب یک ایده جدید باشد. از آن جا که این شرایط در مرکز رشد دانشگاه شریف فراهم شده اگر تنها ۵۰ درصد از اعضای تیم هم دانشجو و یا فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی شریف باشند میتوانند طرح و ایده خلاقانه و حتی پول ساز خود را ارائه کنند.
حامد کریمی مسئول اداری و مالی دهمین دوره استارتآپتریگر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درخصوص حامیان این استارت آپ اظهار کرد: شتاب دهنده دانشگاه صنعتی شریف و پارک علم و فناوری از طرحهای ارائه شده حمایت میکنند تا این ایدهها ضمن تقویت، استارتآپ شوند و به سوددهی برسند.
وی افزود: در روز پایانی دهمین دوره از کارگاه استارتاپ تریگر تیمهای برتر معرفی و مورد تقدیر قرار گرفته و هدایایی نقدی نیز دریافت میکنند.