هفتمین دوره توانافزایی مروجین فناوری نانو با حضور بیش از ۱۰۰ نهاد ترویجی نانو از امروز در سازمان مرکزی دانشگاه پیامنور آغاز به کار کرد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، هفتمین دوره توانافزایی مروجین فناوری نانو با هدف آموزش و پرورش گروههای دانشجویی و دانشگاهی فعال در حوزه نانو، تبادل نظرات و پیشنهادات و بررسی موانع و مشکلات موجود در مسیر ترویج فناوری نانو از تاریخ ۳ تا ۵ بهمنماه ۱۳۹۷ در محل سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور برگزار میشود.
همچنین، بنیاد آموزش فناوری نانو و معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور میزبان بیش از ۱۰۰ نهاد ترویجی فعال در حوزه فناوری نانو است.
گفتنی است، در این برنامه ۱۳۰ نفر از ۱۰۱ نهاد ترویجی فعال ثبتنام کردهاند. در میان نهادهای ترویجی شرکتکننده، ۷۶ گروه دانشجویی، ۱۰ شرکت آموزشی و ۱۵ نهاد دانشگاهی حضور دارند. ۱۰ درصد از شرکتکنندگان از شهر تهران و سایر شرکتکنندگان به نمایندگی از سایر شهرهای ایران در این مراسم حضور خواهند داشت. نهادهای ترویجی دانشجویی و دانشگاهی از دانشگاههای وابسته به وزارت علوم، وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی در این برنامه ثبتنام کردهاند. در این میان نهادهای ترویجی مجموعه دانشگاههای پیام نور بیشترین استقبال را از این مراسم داشتهاند.
در هفتمین دوره توانافزایی مروجین فناوری نانو برنامههای متنوعی از قبیل: کارگاه تیمسازی و کار تیمی، رقابت تیمی، جلسات هماندیشی، جلسات بحث و بررسی آییننامههای حمایتی بنیاد آموزش فناوری نانو، جلسه بررسی و نقد مشکلات و معضلات نهادهای ترویجی در فعالیتهایشان، برنامههای فرهنگی، شبکهسازی، و انتقال تجربیات موفق میان نهادهای ترویجی برنامهریزی شده است.
سخنرانان هفتمین دوره توانافزایی مروجین فناوری نانو، ناجی معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیامنور؛ کریمی معاون پژوهشی دانشگاه پیامنور؛ احمدوند مدیر کارگروه ترویج فناوری نانو؛ زند حسامی مدیرکل دفتر تجاری سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و باقری مدیر بنیاد آموزش فناوری نانو به معرفی ستاد توسعه فناوری نانو و بخشهای مختلف آن پرداخت هستند.
در این مراسم احمدوند مدیر کارگروه ترویج فناوری نانو تصریح کرد: اولویت اصلی کشور در حوزه فناوری نانو صادرات محصولات نانویی است. در حال حاضر بیش از ۳۰ هزار متخصص حوزه فناوری نانو، بیش از ۲۰۰ شرکت تولیدکننده محصولات نانویی و حدود ۵۰۰ محصول نانویی در کشور داریم.
وی تصریح کرد: نهادهای ترویجی فناوری نانو در حوزه صادرات خدمات آموزشی نانویی به صورت فعال عمل کنند تا مباحث آموزشی فناوری نانو که در کشور به تولید میرسید با دیگر کشورها تبادل شود.