مدیر باشگاه نانو با اشاره به ارائه آموزشهای نانو به زبان ساده، گفت: جامعه آماری ما در حال حاضر ۵۰۰ هزار دانش آموز است.
محمدرضا زارعی مدیر باشگاه نانو در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو؛ با اشاره به لزوم یاددهی مهارتهای فناوری نانو و کاربردی کردن پژوهشهای حوزه فناوری نانو اظهار کرد: هر صنعتی اگر بخواهد توسعه پیدا کند و موفق باشد قطعا ریشه آن در نحوه آموزش دانشآموزان در مقاطع تحصیلی مختلف و حتی دبستان شروع است.
وی با اشاره به این که باشگاه دانش آمزی نانو برنامه ریزیهای متنوعی در این حوزه انجام داده است، ادامه داد: از دانش آموز اول ابتدایی تا دانش آموزی که در مقطع متوسطه تحصیل میکند برای هر کدام برنامههای متفاوتی در نظر گرفتهایم.
زارعی درخصوص این برنامهها افزود: آموزشهای سادهای برای آنها تدارک دیدهایم، این دانش آموزان با مفاهیم نانو آشنا میشوند و در قالب این آشنا شدن خانوادهها نیز درگیرمسئله نانو خواهند شد.
مدیر باشگاه نانو با اشاره به لزوم آشنایی خانوادهها با مسئه نانو، تصریح کرد: این آموزشها منجر به آشنایی دانش آموزان و خانوادهها با مفاهیم نانو، کاربردهای نانو و محصولات نانو میشود و استفاده از محصولات نانویی ترویج پیدا میکند.
وی با اشاره به نحوه آموزش دانش آموزان گفت: همه این آموزشها به زبان ساده بیان میشود یعنی با استفاده از زبان تخصصی و علمی کار ترویج را ادامه نمیدهیم. این مفاهیم را کاملا ساده، کاربردی و اجرایی منتقل میکنیم تا دانش آموزان کاربرد آن را در زندگی روزانه خود لمس کنند و بازخوردی که از این جریان میگیریم بازخورد بسیار مطلوبی است.
زارعی با اشاره به مشارکت مدارس با باشگاه دانش آموزی نانو تصریح کرد: تقریبا رویدادهای مختلفی از جشنواره نانو، المپیاد نانو و سایر مسابقاتی داریم که در حوزه دانش آموزی برگزاری میشود.
مدیر باشگاه نانو ادامه داد: جامعه آماری ما در حدود ۵۰۰ هزار دانش آموز است که در سراسر کشور توزیع شده؛ البته ما برنامه داریم که این جمعیت را تا یک میلیون دانش آموز افزایش دهیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: همکاری مدارس بسیار خوب است منتهی خیلیها از این جریان عقب ماندهاند و خبررسانی قوی انجام نشده است؛ همچنین رسانهها در این حوزه میتوانند فعالیت بیشتری داشته باشند و زحماتی که در باشگاه نانو و سایر نهادهای دولتی تدارک دیده میشود به صورت گسترده منعکس شود.