دبیر اسبق جنبش عدالتخواه دانشجویی گفت: دعوا بر سر انقلابیگری و محافظهکاری است. چه فایده که جوان محافظهکاری به جای یک پیر محافظه کار بیاید؟ مگر اینکه روحیه انقلابی رشد و جای اصلی خود را پیدا کند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ صادق شهبازی در جمع دانشجویان دانشگاه شاهد گفت: پیام هالیوود این است که نمیشود تغییراتی ایجاد کرد و وضع موجود را باید پذیرفت، چون نمیشود نظم اجتماعی را برهم زد. در گذشته دو بلوک شرق و غرب وجود داشت تا سال ۱۹۷۹ میلادی که جمهوری اسلامی آن دو قطب را بر هم زد تا جایی که این دو بلوک به نقطه استراتژیک علیه ایران رسیدند.
وی در خصوص هنر اصلی انقلاب گفت: در خیلی از رشتههای علمی پیشرفت داشتیم و به رتبههای جهانی دست پیدا کرده ایم. حتی صنعت خودروسازی که به نظر عموم، بدترین صنعت ایران است در بین ۳۰ کشور صاحب این صنعت، رتبه پانزدهم از نظر حجم و تولید داخل بودن را داراست. بعضی از این پیشرفتها را نیز اگر رژیم شاه ادامه پیدا میکرد، با حجم کمتری به آنها میرسیدیم. هنر اصلی انقلاب زنده کردن باور به «ما میتوانیم» بود و اینکه روی پای خود میتوانیم بایستیم. هنر انقلاب، استقلال بود. هنر انقلاب آزادی بود.
دبیر سابق جنبش عدالتخواه با یادآوری زندگی دغدغهمند شهید احمدیروشن تصریح کرد: هنر انقلاب، احمدیروشنها و کاظمی آشتیانیها بودند که علیرغم مشکلات و موانع، تغییر ایجاد کردند. دانشجوی امروز ما باید به دنبال پیدا کردن مسیر خود و شناخت واقعیات جامعه و حل آنها باشد.
وی با مطرح کردن مساله جوانگرایی در مدیریت کشور بیان کرد: دعوا بر سر انقلابی گری و محافظه کاری است. چه فایده که جوان محافظه کاری به جای یک پیر محافظه کار بیاید؟ مگر اینکه روحیه انقلابی رشد و جای اصلی خود را پیدا کند.
شهبازی با اشاره به بیانیه گام دوم گفت: تمام انقلابها از جمله چین، روسیه و فرانسه از آرمانها و اصول خود عقب نشینی داشته اند. کمااینکه عدهای در داخل به دنبال چنین مسالهای هستند، اما بیانیه گام دوم میگوید هر جا انقلابی عمل کردیم، پیشرفت کردیم و هر جا عقب ماندیم به خاطر انقلابی عمل نکردن است. شعارهای اصلی انقلاب مثل استقلال و آزادی در این بیانیه وجود دارد. مسیر و جهت گیری همانی است که از ابتدای انقلاب وجود داشته است و تغییری نداشته است.