رییس دانشگاه غیرانتفاعی علم و فرهنگ گفت: این دانشگاه در روزهای چهارم و پنجم اردیبهشت ماه میزبان برگزاری پنجمین کنفرانس بینالمللی وب پژوهی است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صبح امروز نشست خبری پنجمین کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، در این نشست سعید هاشمی رییس دانشگاه علم و فرهنگ گفت: کنفرانس وب پژوهی از سال ۱۳۹۴ به همت این دانشگاه و جهاد دانشگاهی کار خود را آغاز کرده است و امسال پنجمین دوره آن را در روزهای چهارم وپنجم اردیبهشت ماه برگزار خواهیم کرد.
هاشمی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی همواره مباحثی از علم را که کمتر به آن توجه میشود، دنبال میکند، افزود: وب در سالهای اخیر جایگاه خود را در زندگی مردم پیدا کرده و تاثیرات اجتماعی اقتصادی زیادی هم داشته، اما متاسفانه آنطور که لازم است نتوانستیم از این علم بهره بگیریم و نگاه برنامه ریزان و سیاستگذاران باید به گونهای باشد که سیاستهای جدید را برای آن تدوین کنند.
محمدجواد شایگان فرد دبیر این کنفرانس با اشاره به اهمیت روزافزون حوزه وب در ادامه بیان کرد: متخصصان از سالها پیش درحال کار روی حوزه وب پژوهی هستند و ما نیز از سال ۱۳۹۴ به آن پرداختیم و خوشبختانه از همان زمان مورد استقبال جامعه علمی دانشگاهی قرار گرفت.
وی با بیان اینکه حوزه وب صرفا موضوع کامپیوتری نیست و حوزه بین رشتهای محسوب میشود، گفت: برای این دوره از کنفرانس وب پژوهی تقریبا از تمام دانشگاههای کشور به ویژه دانشگاههای ممتاز مقاله دریافت کردیم.
به گفته وی، اهداف کنفرانس تاکید روی محورهایی است که ابعاد مختلفی را در برمیگیرد همچون وب و رسانه، جامعه شناسی و وب، شبکههای اجتماعی و غیره.
دبیر کنفرانس بین المللی وب پژوهی تعداد مقالات ارسالی را ۱۶۰ عنوان اعلام و اظهار کرد: سال گذشته وضعیت مقالات ما در حوزه بین الملل بهتر بود و امسال به دلیل شرایط کشور مشارکت خارجی زیادی نداشتیم، ۸ مقاله از سوی ایرانیان مقیم خارج کشور و تنها ۳ مقاله از نویسندگان خارجی دریافت کردیم.
وی ادامه داد: از شهریور ماه سال ۹۷ نسبت به دعوت کارشناسان و صاحب نظران خارجی اقدام کردیم، اما برخی از آنها به صراحت اعلام کردند با حضور در ایران امکان سخنرانی در کنفرانسها و برنامههای امریکا را نخواهند داشت و به این دلیل علیرغم علاقه برای شرکت، دعوت را رد کردند.
هاشمی رییس دانشگاه علم و فرهنگ در این باره اظهار داشت: هرچند که بارها اعلام شده تحریمها حوزه علم را شامل نمیشود، اما شرایط به گونهای است که کشورهای مختلف قدری سخت برای شرکت در کنفرانسهای ایرانی اقدام می کنند.