رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت گفت: سال آینده وزارت بهداشت میزبان سی و پنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور خواهد بود.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت (مفدا)، محمد مهدی بحرالعلوم با اعلام این خبر افزود: برگزاری جشنواره ملی قرآن و عترت سال گذشته بر عهده وزارت علوم و امسال بر عهده دانشگاه آزاد بود و سال آینده با تایید نهاد رهبری در دانشگاهها، وزارت بهداشت این مهم را بر عهده خواهد داشت.
وی افزود: انشاالله قصد داریم سال آینده جشنواره اساتید را نیز در سطح ملی برگزار کنیم.
رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با اشاره به موفقیت دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی در دوره گذشته جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور گفت: امسال ۱۲۵ نفر از دانشجویان وزارت بهداشت به جشنواره ملی راه پیدا کردند که شامل ۱۱۷ نفر و دو گروه تواشیح بود. از این میان ۲۰ نفر موفق به کسب رتبه شدند.
وی گفت: به تعبیر دیگر ۱۷ درصد از راه یافتگان وزارت بهداشت به این جشنواره، موفق به کسب رتبه شدند. امسال جشنواره ملی دانشجویان ۲۵۰ برگزیده داشت که ۸ درصد این جوایز به دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی اختصاص یافت.
بحرالعلوم افزود: دانشجویان علوم پزشکی در بخش معارف هر سال درخشان ظاهر میشوند و امسال در این بخش ۸ نفر از برگزیدگان از وزارت بهداشت بودند. در بخش آوایی نیز ۱۰ رتبه از بخش آوایی بود به ویژه در رشته حفظ قرآن رتبههای خوبی کسب کردیم.
وی گفت:، اما در رشتههای ادبی، هنری و پژوهشی نتوانستیم آن طور که شایسته دانشجویان علوم پزشکی است ظاهر شویم. در روزهای آینده در ستاد وزارت بهداشت جلساتی برگزار و این موضوع را آسیب شناسی خواهیم کرد تا در آینده شاهد رشد کیفی آثار دانشجویان در این بخشها باشیم.
رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت اضافه کرد: پیش نویس آیین نامه بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت آماده ابلاغ است. در آبان ماه جلسهای به منظور بررسی آیین نامه تشکیل و آیین نامه به نظر سنجی گذاشته شد. اکنون در انتظار راهاندازی سامانه جشنواره هستیم و در آینده نزدیک آیین نامه جشنواره را ابلاغ میکنیم.
وی با اشاره به برنامههای مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در سال ۹۸ گفت: برگزاری دوره تربیت معلم قرآن کریم و ارتقای قرآنی دانشجویان علوم پزشکی، برگزاری بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت، نشست کارشناسان نماز و ائمه جماعات دانشگاههای علوم پزشکی، برگزاری دورههای تدبر در قرآن و آموزش ضمن خدمت کارکنان وزارت بهداشت با موضوع قرآن و نماز از جمله این فعالیتها است.