به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه اظهار کرد: باید به سمت سیستمی شدن برای تسریع در روند امور مربوط به دانشجویان بینالمللی برویم و این روند در استانها هم به تمامی روسای پلیس مهاجرت ابلاغ خواهد شد که این تعاملات و همکاریها بیش ار پیش فراهم شود.
سردار ذوالقدر گفت: درگذشته ما شاهد بودیم که تقاضا برای مداوی پزشکی برای رفتن به خارج کشور بسیار زیاد بود، اما الان کشور ما به جایی رسیده که علاوه بر اینکه از لحاظ تخصص پزشکی و مهندسی پزشکی در جایی قرار گرفتیم که از کشورهای منطقه برای مداوا به ایران میایند و ما باید در تمامی حوزهها این کار را انجام بدهیم.
وی ادامه داد: ما باید با تعامل صحیح کلیه دستگاهای اجرایی، بیش از پیش در جذب دانشجویان بینالمللی اقدام کنیم که برای کشور ما آورده خوبی به همراه خواهد داشت، و هر دانشجویی که در کشور ما حضور پیدا میکند یک سفیر فرهنگی خوبی برای کشور ما خواهد بود.
سردار ذوالقدر اظهار داشت باید در بحث فضای مجازی هم برنامه خوبی در تولید محتوا برای دانشجویان داشته باشیم و هدف ما ارتقاء نظام جمهوری اسلامی ایران است.
در این جلسه محمدجواد سلمانپور سرپرست معاونت بورس و امور دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان گفت: افرایش دانشجویان بینالمللی برای کشور مهم است و دستگاههای مختلف برای تحقق این هدف همکاری میکنند.
سلمان پور گفت: دیپلماسی علمی و هم چنین افزایش دانشجویان بینالمللی برای کشور مهم است و پیامدهای و نتایج مختلف فرهنگی و اجتماعی برای کشور دارد.
معاون بورس و امور دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان ادامه داد دانشجویان بینالمللی برای کشور خودشان یک سرمایه هستند و میتوانند برای ما هم یک سرمایه و قدرت نرم باشند به شرطی که با یک ذهنیت مثبت و تعلق قلبی از کشور خارج شوند.
همچنین در این نشست در خصوص بیان اهداف و سیاستهای سازمان امور دانشجویان و چشم انداز نظام آموزش عالی در حوزه دانشجویان بینالملل، انتظارات متقابل پلیس و امور کنسولی سازمان امور دانشجویان بحث و تبادل نظر شد و کارگاه آموزشی تخصصی در حوزه کنسولی برای شرکت کنندگان برگزار شد.
لازم به ذکر است در این نشست جعفر رازقی سرپرست اداره کل دانشجویان غیر ایرانی و رحیمی رئیس امور کنسولی سازمان امور دانشجویان و مسئولین ادارههای کنسولی دانشگاههای سراسر کشور حضور داشتند.