به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، «اکرم قدیمی» امروز (پنجشنبه) در آیین اختتامیه سیزدهمین رویداد هفته ترویج علم در محل تالار ایوان شمش افزود: در سیزدهمین سالگرد هفته ترویج علم گرد هم آمدیم که اهمیت علم و فناوری برای حفظ کرامت انسانی بیش از همیشه مشهود است، فناوری علمی همانند شمشیری دو لبه است و میتوانند کیفیت زندگی را بهبود بخشد.
رئیس انجمن ترویج علم ایران ادامه داد: روز جهانی علم برای صلح و توسعه با هدف ایجاد ارتباط تنگاتنگ میان علم و اقشار مختلف جامعه برای رسیدن به اهدافی نظیر بهرهمندی آحاد جامعه از ثمرات علم، فناوری و نوآوری، معرفی پیشکسوتان و شخصیتهای علمی برجسته، ایجاد زمینه مناسب برای آشنایی دانش آموزان با مهارتها و مشاغل علمی، ایجاد بستر و فضای مناسب گفتمان پیرامون تأثیر علم و فناوری بر زندگی مردم از سال ۲۰۰۱ توسط یونسکو نامگذاری شده است.
قدیمی اظهار داشت: از سال ۱۳۹۱ انجمن با همکاری برخی از نهادهای علمی و فرهنگی در سطح ملی و بینالمللی این مناسبت را پاس داشته و ضمن بزرگداشت این روز جهانی در راستای ارتباط علم و جامعه، «هفته ترویج علم» را برگزار میکند.
وی این را هم گفت که امروز اینجا گرد هم آمدهایم تا هدفی بزرگ را جشن بگیریم و آن پیوند عمیقتر علم با زندگی روزمره و ترویج آن به عنوان ابزاری برای صلح و توسعه پایدار است و این مراسم فرصتی فراهم کرده تا یادآوری کنیم که علم نه تنها ابزار پیشرفت، بلکه پلی برای صلح و همزیستی مسالمتآمیز است.
روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه پایدار» فرصتی برای تعمیق پیوند جوامع با علم و آگاهی از پیشرفتهای علمی در سطح جهانی است. این روز بر اهمیت نقش دانشمندان در گسترش آگاهی افراد از وضعیت سیاره زمین و تأثیر آن بر ایجاد جوامع پایدار تأکید دارد. به همین مناسبت، در ایران هفته ترویج علم همزمان با این روز جهانی برگزار شد.
بر این اساس سیزدهمین رویداد هفته ترویج علم که از ۱۹ آبان ماه ۱۴۰۳ همزمان با گرامیداشت روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه در محل آسماننمای گنبد مینا گشایش یافته بود امروز پنجشنبه، ۲۴ آبان ماه با تجلیل از مروجان علم و گسترش فرهنگ علمی در تالار ایوان شمس تهران به کار خود پایان میدهد.