رئیس دانشگاه پیامنور مازندران گفت: پژوهش و تحقیق زیر ساخت اساسی پیشرفت کشور به شمار میآید.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، صادق علی موحدمنش امروز در چهارمین مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری که در سالن آمفی تئاتر دانشگاه پیام نور بابل برگزار شد، تصریح کرد: با پژوهش و تحقیق در همه عرصهها از جمله علمی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی میتوان زمینه توسعه را در کشور ارتقا داد.
وی با بیان اینکه پژوهش و تحقیق زیرساخت اساسی پیشرفت کشور است، افزود: باید فرهنگ پژوهش و تحقیق را بیشتر در بین دانشجویان و اساتید نهادینه کرد تا توسعه کشور در کوتاهترین زمان محقق شود.
رئیس دانشگاه پیامنور مازندران با اشاره به اینکه با تحقیق و پژوهش میتوان زمینههای توسعه پایدار را در ایران ایجاد کرد، بیان داشت: با تحقق این هدف این کشور در همه عرصهها به خودکفایی میرسد و همچنین تحقق این امر موجب افزایش تولید و اشتغال و کاهش بسیاری از مشکلات در جامعه میشود.
موحدمنش با اشاره به توجه ویژه رهبر به تحقیق و پژوهش گفت: کشوری توسعه یافته قلمداد میشود که پژوهش در آن حرف اول را میزند و تحقیق و پژوهش گسترش افقهای جدید را فراهم میکند.
وی با بیان فعالیت های پژوهشی دانشگاه پیام نور مازندران بیان داشت: کارنامه سه سال گذشته دانشگاه پیام نور نشان میدهد که دانشگاه پیام نور مازندران یک دانشگاه بالنده و رو به پیشرفت است که با وجود همه محدودیتها توانسته است موفقیتهای چشمگیری در زمینه آموزشی، پژوهشی و فرهنگی را کسب کند.
رئیس دانشگاه پیامنور مازندران تصریح کرد: تا کنون کارهای زیادی در بخش تحولات علمی و بنیادی دانشگاهها انجام شده است و با مطرح کردن هر مرکز و واحد دانشگاهی به عنوان کانون توسعه بومی و محلی، سعی به ایجاد پیشرفت و توسعه آن مرکز کردیم.
موحدمنش خطاب به مدیران و اعضای هیئت علمی دانشگاه گفت: دانشگاه پیام نور مازندران میتواند برنامههای توسعه استان را در سه بخش اساسی کشاورزی، صنعت و گردشگری با برنامه پیش ببرد و انجام این امر از رسالت اصلی ما در بحث پژوهش است.
وی با بیان اینکه دانشگاه پیام نور توانسته است بالاترین ارتباط را با بخش خصوصی و دولتی ایجاد کند، بیان داشت: طرحی مطرح شد با عنوان طرح مثلث طلایی که شامل سه قطب دانشگاه پیام نور مازندران، بخش خصوصی و بخش دولتی که در حال شکلگیری در استان مازندران است.
رئیس دانشگاه پیامنور مازندران خاطرنشان کرد: در برنامه چهارم توسعه، استان مازندران به کمک دانشگاهیان توانسته است کاملترین برنامه را براساس سه محور اساسی کشاورزی، صنعت و گردشگری تنظیم کند و کارکرد و عملکرد بسیار موثری داشته باشد و امیدواریم در برنامه پنجم توسعه یک جهش بالاتری از برنامه چهارم توسعه داشته باشیم.