وزیر ارشاد سبک زندگی اسلامی را در فرهنگ غدیر نهفته دانست و گفت: پیامبر (ص) برای مهندسی جامع نظام اسلامی اقدام به فعالیتهای عظیمی کرد که محوریترین فعالیت او در تکمیل این مهندسی، ایجاد موضوع غدیر بوده است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، حسینی امروز در همایش ملی غدیر در دانشگاه مازندران با بیان اینکه غدیر محدود به زمان و مکان خاصی نیست، بلکه یک فرهنگ، تفکر و یک چشمه خروشان و همواره موضوع روز است، تصریح کرد: غدیر فرهنگی است که موضوع روز است و مختص به دیروز نیست، بلکه امروز و فردایمان را در بردارد و راهی است که بشر می خواهد طی کند تا به سعادت برسد و رسیدن به سعادت در زندگی جز از فرهنگ غدیر میسر نیست.
وی با بیان اینکه بحث غدیر یک بحث بسیار جدی است که باید به آن توجه شود، افزود: همه انبیاء الهی که رسالت خودشان را انجام دادند تا جامعه به سمت ارزش های الهی برود و ارزش های دینی در جامعه نهادینه شود و این میسر نیست جز اینکه یک حاکمیت الهی در جامعه وجود داشته باشد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه جانشین پیامبر (ص) باید شبیهترین مردم به پیامبر (ص) باشد، گفت: همه دعواها در اینجاست و آنهایی که به کج راهه رفتند، جایگاه پیامبر و نبوت را درک نکردند و بر این باورند که پیامبر انسان نخبهای بود که اندیشه و تفکرش بر جامعه زمان خود حکم فرما بود و بعد از وی هر کس دیگری میتواند جانشین شود؛ این در حالی است که مدینه فاضله تحقق نمییابد، مگر اینکه امامان معصوم (ع) در راس کار باشند.
حسینی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا تصریح کرد: آیا اینهایی که اسیر هواهای نفسانی خودشان هستند نظیر آمریکا و صهیونیسم که به هر قیمتی میخواهند در قدرت باشند و جنگافروزی کنند می توانند بشریت را از گرفتاری ها و مشکلات آزاد و نسخه شفابخشی برای بشریت تجویز کنند؟
وی ادامه داد: فرهنگ غدیر یعنی فرهنگ شایسته سالاری؛ یعنی کسانی باید در راس حکومت قرار بگیرند که شایسته آن باشند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه فرهنگ غدیر یعنی پیوند با امام معصوم و پیوند قرآن با اهل بیت و مادامی که به هر دو اینها متوسل شویم میتوانیم به سعادت دست یابیم، تصریح کرد: کسانی که فکر می کنند قران به تنهایی ما را کافی است و ما نیاز به اهل بیت نداریم سخت در اشتباهند؛ چراکه قرآن نیازمند مفسر است و اهل بیت همان مفسران قرآن هستند و اگر هر کس بخواهد برداشت شخصی از قرآن داشته باشد، سبب انحراف میشود.
حسینی با بیان اینکه سبک زندگی اسلامی در فرهنگ غدیر نهفته است، گفت: امروز نیاز مبرم جامعه ما بازخوانی الگوهای کلان جامعه از فرهنگ غدیر است و باید فرهنگ غنی غدیر میان جوانان ما و بخصوص تمامی کسانی که تشنه فرهنگ اسلام ناب محمدی هستند، نهادینه شود.
وی افزود: دوره های آموزشی مراکز علمی نباید صرفا وقف توجه به مسائل سطحی و احساسی فرهنگ غدیر شود، بلکه باید پژوهشی در اعماق فرهنگ غدیر صورت گیرد.
غدیر راه نجات بشریت است
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه پیام اصلی فرهنگ غدیر را باید پیدا کنیم، گفت: امروز یکی از ضروری ترین معارف ما توجه به فرهنگ غدیر و بازگشایی و بازخوانی فرهنگ غدیر در کلیه سطوح زندگی است.
حسینی با بیان اینکه غدیر راه نجات بشریت است، افزود: پیامبر اسلام (ص) به عنوان مهندسی جامع نظام اسلامی اقدام به فعالیت های عظیمی کرده است که محوری ترین فعالیت او در تکمیل این مهندسی، ایجاد موضوع غدیر بوده است.
وی با بیان اینکه در مکتب اهل بیت از منطق استقبال شده است، افزود: هیچ وقت پیروان اهل بیت به کارهای نامناسب اقدام نکردند و منطق شیعه همراه با ترور و جنگ و دعوا نبود، بلکه با استدلال درست و منطق همراه بود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره خطبه غدیر که طولانیترین خطبه پیامبر (ص) است، گفت: در این خطبه صد مرتبه اوصاف خدا، 10 مرتبه در مورد پیامبر،20مرتبه فضایل امام علی،50 مرتبه امامت و رهبری، 25 مرتبه در مورد دوستان و دشمنان و چهار مرتبه بحث مهدویت مطرح شده است.