رئیس دانشگاه هرمزگان سرعت تولید علم در ایران را 11 برابر سرعت تولید علم در دنیا دانست و گفت: با این روند پیشرفت، ما قطعا به حلقه تکمیلی آن یعنی فناوری نیز دست پیدا خواهیم کرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، احمد نوحه گر شب گذشته در یازدهمین جشنواره دانشجویان ممتاز و مخترع بسیجی هرمزگان که در سالن همایشهای دانشگاه صنعتی امیرکبیر بندرعباس برگزار شد، تصریح کرد: ما در تولید علم 11 برابر سرعت تولید علمی در دنیا را تولید می کنیم، قطعا به حلقه تکمیلی آن یعنی فناوری نیز دست پیدا خواهیم کرد و وقتی به این مهم دست یافتیم ، ثروت ملی نیز افزایش پیدا می کند.
وی با اشاره به تفاوت انقلاب اسلامی با سایر انقلاب ها افزود: انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی است که نتیجه این انقلاب نیز وجود بیش از چهار میلیون دانشجوست؛ در حالی که قبل از آن فقط بین 100 تا 170 هزار دانشجو در چند دانشگاه محدود تحصیل می کردند.
رئیس دانشگاه هرمزگان بیان داشت: امروز این چهار میلیون دانشجویی که در کشور به تحصیل علم و مباحث جنبش نرم افزاری می پردازند در واقع براساس همان خمیرمایه و بنیان هایی است که رهبر کبیر انقلاب بنیان نهادند.
نوحه گر ادامه داد: امروز برای ترمز کردن پیشرفت های علمی کشور ما، غرب به جوانان ما اجازه نمی دهند مقالات خود را در مجلات معتبر علمی دنیا به چاپ برسانند؛ اما با تمام این محاصره علمی، بهانه انرژی هسته ای را دارد؛ اما هدف اصلی دشمن از بین بردن آن ساختارهای علمی است که طلیعه های آن در کشور آغاز شده است.
وی گفت: قرار بود در سال 1404 قدرت اول علمی و فناوری اول منطقه باشیم؛ اما در سال 90 ما به این قدرت دست یافتیم، این را دشمن می بیند و اگر از نظر علمی در سال 1404 که 14 سال جلوتر هستیم قدرت اول منطقه شویم قطعا به فناوری هم دست پیدا خواهیم کرد.
رئیس دانشگاه هرمزگان ادامه داد: تکمیل این حلقه علمی رسیدن به فناوری است؛ بنابراین در تولید علم که اول هستیم در سال 2012 ما رتبه 16 را داشتیم و در سال 2013 این رتبه به 11 رسید، یعنی بالاتر از کشورهای سوئیس و ایالات متحده.
نوحه گر با اشاره به عناد دشمنان این نظام تصریح کرد: ما با این فناوری در کشور و با زیرساخت های علمی در آینده نه چندان دور می توانیم در مباحث فناروی به تولید شکوفایی هایی دیگر در کشور برسیم.
نماینده وزیر علوم در هرمزگان خاطرنشان کرد: امروز غرب عصبانی است و این عصابیت او به بحث انرژی هسته ای نیست، انرژی هسته ای بهانه است؛ بلکه اصل این دشمنی ها به قدرت، جنبش نرم افزاری، تولید علم، نانو تکنولوژی و انرژی های نوین برمی گردد.