به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، سیده فاطمه موسوی امروز در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهیده سیده طاهره هاشمی شهید شاخص سال 92 و بزرگداشت روز بسیج جامعه زنان که با حضور حدود 150 نفر از زنان بسیجی در خرم آباد برگزار شد، بیان داشت: نقش بسیج زنان در راستای حفظ ارزش های انقلاب اسلامی بی بدیل است و امام خمینی (ره) نیز بر این نقش تاکید داشته اند.
وی افزود: حضرت امام خمینی (ره) نقش زنان را از دو بعد مورد توجه قرار دادند یکی اینکه زنان رهبران نهضت اسلامی اند؛ یعنی در هر نهضت و انقلابی چنانچه زنان ورود پیدا نکنند تقریبا پیروزی محال می شود و دیگر اینکه زنان تشجیع کننده مردان یعنی قوی کننده دل های مردان برای حضور در تمامی عرصه ها هستند.
مسئول بسیج جامعه زنان لرستان با بیان اینکه زنها در میدانهای مختلف همدوش مردان و بلکه جلوتر از آنها حرکت می کردند، گفت: همانطور که انقلاب اسلامی ایران یک پدیده بی سابقه بود تشکیل بسیج هم یک پدیده بی سابقه بود خیلی از نقاط دنیا غبطه و حسرتشان این بود که اینچنینی نهادی و تشکلی با عنوان بسیج داشته باشند؛ اما موفق به انجام چنینی کاری نشدند و نخواهند شدند.
موسوی خاطرنشان کرد: آثار و نشانه های بسیج در طول تاریخ به طور صریحی قابل مشاهده است؛ به گونه ای که حتی انبیا و اولیا و بزرگان دین که هدفشان یکپارچه سازی انسانها برای در امان ماندن از آسیب ها بوده است بسیج گونه عمل کرده اند.
وی هدف بسیج را در برهه کنونی پاسداری از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن عنوان کرد و افزود: در دهه 70برای بسیج خواهران آغاز تحول و شکوفایی بود بود چون دیگر جنگ سخت جایش را به جنگ نرم داده بود و زمزمه تهاجمات فرهنگی آمریکا در این زمان ظهور پیدا کرده بود.
مسئول بسیج جامعه زنان لرستان گفت: تحولات ماموریتی بسیج خواهران در دهه 80 شامل مقابله با تهدید سخت، مقابله با تهدید نیمه سخت و مقابله با تهدید نرم و همچنین عمق بخشی داخلی و خارجی قابل بررسی است و در سال 88 به بعد نیز شجره طیبه صالحین با هدف جلوگیری از انحراف بسیج از صراط اصلی و تربیت نیروهای انسانی مومن، بصیر و با ایمان تشکیل شد.
موسوی برگزاری همایش عفاف و حجاب، فعالیت در عرصه سازندگی و ارائه خدماتی از قبیل زراعت باغات، غرس نهال، هرس درختان، سرشماری و آمارگیری و برنامه های اوقات فراغت را از جمله فعالیت های بسیج جامعه زنان در لرستان برشمرد.