میلاد شرفی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، با تاکید بر اینکه خط قرمز کابینه دولت یازدهم در مجلس در انتخاب وزراء باید پرهیز از انتخاب وزرای موثر در فتنه 78 و 88 باشد، بیان داشت: در این بین با توجه به حساسیت های حاکم بر دانشگاه ها رای اعتماد به وزیر علوم باید با حساسیت بالایی انجام شود.
وی ادامه داد: با توجه به پیشرفت های علمی کشور در هشت سال اخیر که با محوریت تولید علم در دانشگاه ها صورت گرفته است، ضرورت دارد که این روال با انتخاب وزیر علوم عاری از هرگونه حاشیه و سابقه موثر در فتنه ادامه یابد.
این فعال دانشجویی گفت: پیشرفت های علمی مدیون فضای منطقی و آرام حاکم بر دانشگاه ها است؛ با این وجود باید توجه داشت که برای حفظ وضع موجود و ارتقاء این وضع باید کلید وزارت علوم به دست فردی سپرده شود که ما را به شرایط نامطلوب دوره اصلاحات سوق ندهد.
شرفی ادامه داد: در حالی که رئیس جمهور دو الگوی اصولگرایی و اصلاح طلبی را برای اداره وزارت علوم پیش رو داشته است، باید به این موضوع توجه می کرد که کدام الگو در دوره تصدی گری دانشگاه از موفقیت های بیشتری برخوردار بوده اند.
وی افزود: بازخورد سیاست های دولت اصلاحات در دانشگاه ها به فتنه 78 منجر شد؛ این در حالی است که محیط دانشگاه یک محیط علمی است؛ اما در آن برهه تحصیل علم دانش قربانی سیاسی کاری آقایان اصلاحات شد و با این وجود در دوره اصولگرایی با استقرار ثبات و آرامش در محیط دانشگاه ها شاهد پیشرفت های علمی چشمگیری در سطح جهان شدیم که از جمله آن ها می توان به کسب رتبه بالا در تولید علم اشاره کرد.
دبیر مجمع هماهنگی تشکل های دانشجویی لرستان گفت: لکه های سیاه در پرونده دانشگاهی دولت اصلاحات تنها به اوضاع نابسمان علمی دانشگاه ها معطوف نمی شود؛ چرا که در دولتی که مدعی آزادی بیان بود نه تنها تلاشی برای تحقق این مهم که در قالب کرسی های آزاد اندیشی نمود پیدا می کند صورت نگرفت؛ بلکه با هر دانشجویی که به دنبال تحقق آزادی بیان بود برخورد امنیتی صورت می گرفت و اصطلاحا دانشجویان «ستاره دار» از دستاوردهای این دولت قلمداد می شود.
شرفی ادامه داد: جنبش دانشجویی که یک بار قربانی سیاست های غلط دولت اصلاحات شده است، از رئیس جمهور این انتظار را دارد که شرایط را به گونه ای رقم بزند که فضای آرام دانشگاه ها به زمان دولت اصلاحات برنگردد.