دانشجویان دانشگاههای مازندران با صدور بیانیهای در خصوص وزیر پیشنهای علوم اعلام کردند: با انتخاب میلی منفرد باید منتظر بازگشت به روند سیاست زدگی و ضد فرهنگی در دانشگاهها باشیم.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، در بیانیه دانشجویان انقلابی دانشگاه های استان مازندران در خصوص وزیر پیشنهادی علوم آمده است: امروز زمانی است که کابینه دولت یازدهم از سوی ریاست جمهوری معرفی شده است و در حال بررسی و گرفتن رأی اعتماد می باشد؛ اما در این بین افرادی معرفی شده اند که سابقه و تاریخچه فعالیت های آنان بر همگان مبرهن است.
این بیانیه می افزاید: بازگشت دوباره به قدرت کسانی که در فتنه 88 به کشور خیانت کردهاند امری است که نه مردم آن را میپذیرند و نه مجلس. این گروه که در غائله 88 از خطوط قرمز نظام عبور کردند مردودین نظام هستند و این مردودین را نمیتوان یکبار دیگر بر سر کار آورد.
این بیانیه تصریح کرده است: در رأی اعتماد یا عدم اعتماد به وزرای پیشنهادی پای اسلام، انقلاب و نظام در میان است و این وظیفه خطیر نباید تحتالشعاع برخی از خطکشیها و دستهبندیهای موجود در میان نمایندگان مجلس قرار گیرد.
در بخشی از این بیانیه آمده است: وجود بیش از 4 میلیون دانشجوی جوان و پر انرژی که همگی از نخبگان این کشور بزرگ به شمار میآیند، وزارت علوم را به یکی از مهمترین وزارتخانههای راهبردی و آینده ساز کشور تبدیل کرده است.
این بیانیه در ادامه با اشاره به اینکه پیشنهاد فردی با سابقه بسیار روشن در حمایت از جریانهای فتنهگر برای تصدی این وزارتخانه مهم جامعه دانشگاهیان کشور را شوکه کرد، می افزاید: این فرد هیچ تناسخی با شعارهای مطرح شده از سوی ریاست جمهوری ندارد و به نظر میرسد فشار افراطیون اصلاح طلب باعث اصلی این پیشنهاد عجیب بوده است.
دانشجویان دانشگاه های استان مازندران خطاب به نمایندگان مجلس تاکید کردند: به هر حال در صورت رای اعتماد شما نمایندگان به وزیر پیشنهادی علوم بدون شک باید منتظر بازگشت روند غیر علمی و سیاست زدگی و ضد فرهنگی حاکم بر دانشگاهها در دوران اصلاحات باشیم.
این بیانیه با اشاره به سابقه میلی منفرد، وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرده است: در دوران اصلاحات با ایجاد مشکلات عدیده و امنیتی کردن فضای دانشگاهها، سعی بر تخریب ریشههای فرهنگی و هنجارهای جامعه داشتهاند و میلی منفرد به عنوان هدایتگر یک جریان، اغتشاش، تنش و غائله و آشوب را برای دانشگاه به ارمغان آورد که جنبش دانشجویی نقش وی را در تشویق انجام تحصن اساتید دانشگاه امیر کبیر و حمایت از فتنه 88 را هنوز فراموش نکرده است.
دانشجویان انقلابی دانشگاه های استان مازندران در پایان این خطر مهم را گوشزد کرده و از نمایندگان ملت خواستند با انجام وظیفه شرعی و قانونی خود، زمینه ورود چنین جریانهایی را به دانشگاه فراهم نیاورند.