قربان خسروی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در گرگان، گفت: واکاوی نمایندگان مردم و بررسی دقیق وزرای پیشنهادی حق نمایندگان مردم است و نباید این حق را تضعیف کرد حتی اگر اشتباه کنند؛ زیرا رای، برآیند نگاه همه آنهاست، نه فقط مخالفان.
خسروی بیان داشت: مهمترین چالش دولت یازدهم تمرکز بر اقتصاد متورم کنونی است، شعار و تبلیغ طیب نیا و شاخص کردن وی به عنوان یک مرد ضد تورم و عملکرد و تجربه وی و اینکه او کم حاشیه ترین وزیر کابینه بود از شاخصه های مهم رای بالای وی است.
وی در ادامه افزود: البته امیدواری نمایندگان مردم به سیاسی نشدن بحث اقتصاد و نگاه امید بخش به تیم اقتصادی نیز می تواند از شاخصه های دیگر رای بالا به طیب نیا باشد و این موضوع در کل تیم اقتصادی تا حدودی مشهود است.
کابینه یازدهم متشکل از خبرگان و متخصصان است
رئیس دانشگاه پیام نور گالیکش خاطرنشان کرد: بیشتر اعضای کابینه از خبرگان و متخصصان مورد وثوق از نگاه تخصصی هستند. با معدل بالایی می توان اطمینان داشت که دولت یازدهم از سایر دولت های پیشین متمایز تر است، خصوصا تیم اقتصادی مجموعه دولت امیدوار کننده هستند.
خسروی افزود: با نگاهی به آرای اعتماد مجالس قبلی مشاهده می شود این کابینه جزو یکی از بهترین کابینه ها از لحاظ تعداد آرای اعتماد است؛ این در حالی است که مجلس اصولگرا و دولت اعتدالگرا رو به اصلاحات است.
وی همچنین تأکید کرد: به نظر می رسد این نشانه خوبی از عقلانیت دولتمردان و سیاسیون در پیشبرد اهداف انقلاب است و نشان دهنده احساس کسب منافع ملی در کنار استفاده از ابزارهای قدرت جناحی است.
هیچ نماینده از فراکسیون ها و کمیسیون ها نباید بیشتر از 2 بار اظهار نظر کند
رئیس دانشگاه پیام نور گالیکش در رابطه با فرآیند کلی رأی اعتماد گفت: رای اعتماد از اختیارات اولیه نمایندگان مردم است، هیچ کس نباید در این ساختار دخالت کند. به اعتقاد من می توان ابزار های مناسبی را در اختیار نمایندگان قرار داد تا اطلاعات خود را در مورد صحت و سقم مطالب گفته شده بیشتر به معرض تحقیق قرار دهند و این ابزارها آنلاین و مورد اعتماد و رسمی باشند.
خسروی بیان کرد: من معتقدم چون وزیر مربوطه در کمیسیون ها و فراکسیون ها مورد بررسی دقیق تر و عمیق تری قرار می گیرد مجلس باید به هر کدام از نمایندگان فراکسیون و کمیسیون نیز وقت پنج دقیقه ای برای موافقت و یا مخالفت قرار دهد. هر نماینده نیز نتواند بیش از دو بار موافقت و یا مخالفت داشته باشد تا نمایندگان بیشتری بتوانند ارزیابی های متنوع تری داشته باشند.
رأی نیاوردن برخی وزرای پیشنهادی عین مردم سالاری است
وی اشاره ای به عدم کسب اعتماد وزرای سه وزارتخانه کرد و گفت: به نظر بنده بی اندازه سیاسی بودن و در نگاه نقد بودن عملکرد آنها، در دولت های قبلی و پس از دولت دهم است که آنها را از این وادی دور کرد. این هم عین مردم سالاری است که افرادی مورد وثوق یک رئیس جمهور از طرف نمایندگان مردم رد می شوند.
دشمن همیشه درصدد براندازی است و مسئولان هوشیار باشند
رئیس دانشگاه پیام نور گالیکش در پایان با توجه به واکنش دشمنان در قبل و بعد از انتخابات خاطرنشان کرد: دشمنان همیشه مایوس بوده و هستند، آنها در قبل از هر انتخابات ما سر در گم بوده و بعد از انتخابات هم سردر گم تر. حتی تعریف و تمجید هایشان نیز از سردرگمی آنها و تفرقه انکنی هایشان است. دشمن همیشه دشمن است و در صدد براندازی. این مسئولان نظام هستند که باید هوشیار باشند.