دبیر جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: رسالت امروز دانشگاهیان، اعتلای جامعه اسلامی به وسیله قرآن و علوم انسانی اسلامی است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، صدرا ابرقویی امروز در افتتاحیه نهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی در دانشگاه ملاصدرا یزد گفت: پژوهش، نشر و کاربرد علوم انسانی و تجربی بدون در نظر گرفتن علوم الهی و قرانی معنا و مفهومی ندارد و در این راستا نیز زمانی زندگی بشر مفهوم پیدا می کند که بر وحدانیت خداوند تکیه کرده، و قرآن را به عنوان بهترین راه و روش برای زندگی خود برگزیند.
وی بیان کرد: دانشمندان غربی نیز با مطالعه و تحقیقات خود فهمیده اند که زندگی بدون توجه به علوم الهی بی فایده است و بیشتر از دانشمندان امروز بر عظمت قران واقف شده اند و بدان پی برده اند که مردمی با این روش زندگی کنند با آسودگی خاطر زندگی می کنند و سعادت ابدی را نیز در آغوش خواهند گرفت.
دبیر نهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی تصریح کرد: امروز ما دانشگاهیان رسالت سنگینی را در راستای عمل به قرآن و نشر آن در جامعه برعهده داریم.
صدرا ابرقویی همچنین با بیان اینکه جشنوار مذکور در پنج بخش شفاهی، کتبی، پژوهشی، ادبی و هنری برگزار می شود، خاطرنشان کرد: بخش شفاهی جشنواره در رشتههای قرائت به روش ترتیل و ترتیل، حفظ یک جزء، حفظ سه جزء، حفظ پنج جزء پیوسته، حفظ 10جزء پیوسته، حفظ 20جزء پیوسته و حفظ کل قرآن کریم است .
وی افزود: بخش کتبی در رشتههای قرآن و عترت، دیدگاه سیره ائمه معصومین (ع)، مفاهیم قرآنی و قرآن شناسی و بخش پژوهشی نیز در رشتههای پژوهش یا کتاب قرآنی، مقاله قرآن و عترت و نرمافزار و وبلاگنویسی است.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی یزد خاطرنشان کرد: بخش ادبی این جشنواره نیز در رشتههای شعر، داستان، نمایشنامهنویسی و فیلمنامهنویسی و بخش هنری نیز در رشتههای خوشنویسی، طراحی و نقاشی، نماهنگ، عکس و تذهیب برگزار می شود .
لازم به ذکر است، نهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور به مدت سه روز و با حضور 300 نفر از قاریان، حافظان، پژوهشگران و هنرمندان مراکز مختلف علمی کاربردی سراسر کشور به میزبانی دانشگاه علمی کاربردی یزد برگزار می شود.