تریبون آزاد با عنوان «روابط دختر و پسر» امروز در دانشگاه پیامنور ایلام برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ایلام، تریبون آزاد با عنوان «روابط دختر و پسر» امروز با حضور دانشجویان در محوطه اصلی دانشگاه پیام نور ایلام برگزار شد.
در این برنامه 20 نفر از دانشجویان به بحث و گفت وگو در مورد عشق، رابطه قبل از ازدواج، دوستی، لذت جویی، انحراف، تفکیک جنسیتی و تبعیض پرداختند و در مورد معایب و مضرات رابطه، برگزاری کلاس های اخلاقی، ابعاد دینی و اجتماعی و دیدگاه اسلام در مورد زن و مرد گفت وگو کردند.
محمدیان، روانشناس و استاد دانشگاه گفت: در ایران 13 میلیون نفر جوان در سن ازدواج هستند که هنوز مجرد مانده اند، ما در کشوری زندگی می کنیم که از هر پنج ازدواج، یک مورد آن به جدایی ختم می شود.
وی افزود: دیدگاه دینی و قرآن موضع درست و مناسبی در خصوص ارتباط جوانان با هم دارد. فقه و مبانی اسلام امروزه باید بیشتر به میدان بیاید. برای جوانان امروز ما نباید از متدولوژی تربیتی 20 سال قبل استفاده کرد.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: رسانه های جمعی، ماهواره و اینترنت اعتقادات ما را با سوال رو برو می کنند، این رسانه ها زندگی مسلمانان را با بحران روبرو کرده است.
محمدیان افزود: عشق یک مثلث است که اضلاع آن صمیمیت، میل و تعهد می باشد؛ اما امروزه آنچه که از عشق در ذهن جوانان نقش بسته، تنها ضلع سوم یعنی میل است.
وی در خصوص آشنایی پیش از ازدواج تصریح کرد: ازدواج موفق در پی شناخت درست از طرف مقابل حاصل می شود، ازدواج های قدیمی و سنتی که بر پایه عدم شناخت و تفاهم صورت می گرفت اکثرا به سردی و اختلاف منجر می شوند. شناخت درست و بر پایه چارچوب خانواده یکی از گام های موثر در تشکیل زندگی موفق است.
این روانشناس گفت: به غیر از خداوند متعال که دارنده مطلق تمام خوبی ها است همه کائنات نسبی هستند جمع کثیری از صفات خوب و بد در آن ها جمع است.
محمدیان تصریح کرد: باید پیش از رسیدن نوجوانان به سن بلوغ و قبل از ورود به دانشگاه از سوی والدین برای فرزندشان بحث ها و کلاس های آموزشی گذاشته شود تا نوجوان و جوان با دنیای اطرافشان راحت تر روبرو شوند و عاقلانه تر برخورد کنند.
وی افزود: وقتی والدین از فرزندانشان فاصله می گیرند نوجوان و جوان کشور ما برای ارضای حس کنجکاوی و بدست آوردن اطلاعات از جهان پیرامون به اینترنت و ماهواره روی می آورند، این ها ابزاری هستند که 180 درجه با تعالیم دینی و عرفی ما فاصله دارند.
این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: 300 نوع اختلال روانشناختی در دنیا وجود دارد که اگر جوان جامعه ما درست هدایت نشود ممکن است به آسیب های جبران ناپذیری گرفتار شود.