عباس بنی اسدی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در کرمان، بیان داشت: در نوروز امسال 39 گروه جهادی دانشجوی بسیجی از دانشگاه های استان کرمان از 4 فروردین ماه به مدت ده روز به مناطق محروم جنوب و شرق استان کرمان اعزام شدند.
وی با اشاره به اینکه این دانشجویان در عرصه های فرهنگی، آموزشی، عمرانی، بهداشتی، پزشکی، کشاورزی و سازندگی فعالیت داشته اند، افزود: بیش از 2000 نفر روز فعالیت در نوروز امسال توسط دانشجویان بسیجی دانشگاه های استان کرمان در اردوهای جهادی انجام شد.
مسئول اردوهای جهادی سازمان بسیج دانشجویی کرمان با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در زمینه محرومیت زدایی بویژه در سال 93 که با شعار « اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی » همراه است، گفت: بیشترین فعالیت این دانشجویان در زمینه رشد و شکوفا سازی اقتصاد مقاومتی و فرهنگ سازی در مناطق محروم بوده است.
بنی اسد افزود: ترویج روحیه همکاری و آشنایی با محرومیت های جامعه، از عوامل اصلی موفقیت اردوهای جهادی بسیج سازندگی است که توانسته موجبات افزایش زمینه ارتقای فرهنگی و اجتماعی مناطق محروم را فراهم کند.
وی بیان داشت: بیش از 2000 نفر دانشجو در قالب 39 گروه جهادی با اولویت آموزش اقتصاد مقاومتی در سراسر استان و در عرصه های فرهنگی، عمرانی، آموزشی، کشاورزی و بهداشت و درمان از چهارم فروردین به مدت 10 روز در اردوهای جهادی شرکت کردند.
مسئول اردوهای جهادی سازمان بسیج دانشجویی کرمان تاکید کرد: در بین 39 گروه 10 گروه تخصصی مانند پزشکی، بهداشتی و کشاورزی فعالیت داشته اند.
بنی اسدی بیان کرد: دانشجویان شرکت کننده از دانشگاه های سراسر استان از جمله دانشگاه های باهنر، دانشگاه آزاد و علوم پزشکی کرمان، ولی عصر رفسنجان، صنعتی سیرجان، علوم پزشکی جیرفت و دانشگاه های پیام نور، آزاد، علمی کاربردی و غیر انتفاعی سایر شهرستان های استان کرمان در مناطق جنوب و شرق استان فعالیت داشته اند.
وی با اشاره به شعار امسال «اقتصاد و فرهنگ، باعزم ملی و مدیریت جهادی» افزود: برنامهریزی برای غنیسازی اوقات فراغت جوانان را یکی از رسالتهای سنگین مسئولان فرهنگی عنوان کرد.
مسئول اردوهای جهادی سازمان بسیج دانشجویی کرمان محرومیت زدایی و آشنایی بیشتر جوانان با مهارت های شغلی، تقویت انگیزه مسئولیت پذیری، رشد و بالندگی و غنی سازی اوقات فراغت جوانان را از مهمترین اهداف اجرای طرح اردوهای جهادی عنوان کرد.
بنی اسدی گفت: مدیران باید نگاه عمیق تری به اردوهای جهادی داشته باشند؛ چراکه این اردوها باعث فرهنگ سازی و محرومیت زدایی و رشد اقتصادی در مناطق محروم می شود.